https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britska-moderatorka-zemrela-kvuli-ockovani-astrazenekou-potvrdila-pitva-40370203#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=2KlBizhtTun-202108261648&dop_id=40370203&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
pod trvalým dohledem
Netuším, kouknul jsem na ten web a kromě žebrání o peníze na něm nic není.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
přeskočil jsem na 20 minutu a dozvěděl jsem se, že virus neexistuje to mi stačilo.
dovezl jsem si Deltu z Dubrovníku, nejdřív bolest kostí, žeber, potom to začalo vystřelovat, zdálo se mi to jako viróza, měl jsem se vidět se 70letou tchýní, manželka říkala, dej si test - na moje překvapení pozitivní, potom týden v posteli nonstop pod ibalginem, protože to sedlo na nervový systém a vystřelovalo to na všechny strany, nechutenství brutal, jeden kousek vánočky za den, minus šest kilo /za to jsem teda rád, to bych nezhubnul ani kdybych chtěl/, po deseti dnech v posteli se z toho vyvinula brutální rýma a kašel, takže dalších deset dnů doma, po třech týdnech to bylo lepší, ale nechutenství zůstalo ještě dlouho potom, když jsem se nacpal na sílu, jídlo jsem vyzvracel...
ale jsem šťastný, protože to mám za sebou a tuhle zimu to určitě nedostanu a doufám ve vlastní imunitu... bez vakcíny každé sudé úterý
edit: čich a chuť naprosto beze změny, všechno jsem vnímal úplně normálně
Upravil Miguel dne 14.10.2021 11:23
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
přeskočil jsem na 20 minutu a dozvěděl jsem se, že virus neexistuje to mi stačilo.
dovezl jsem si Deltu z Dubrovníku, nejdřív bolest kostí, žeber, potom to začalo vystřelovat, zdálo se mi to jako viróza, měl jsem se vidět se 70letou tchýní, manželka říkala, dej si test - na moje překvapení pozitivní, potom týden v posteli nonstop pod ibalginem, protože to sedlo na nervový systém a vystřelovalo to na všechny strany, nechutenství brutal, jeden kousek vánočky za den, minus šest kilo /za to jsem teda rád, to bych nezhubnul ani kdybych chtěl/, po deseti dnech v posteli se z toho vyvinula brutální rýma a kašel, takže dalších deset dnů doma, po třech týdnech to bylo lepší, ale nechutenství zůstalo ještě dlouho potom, když jsem se nacpal na sílu, jídlo jsem vyzvracel...
ale jsem šťastný, protože to mám za sebou a tuhle zimu to určitě nedostanu a doufám ve vlastní imunitu... bez vakcíny každé sudé úterý
Hmm, taky bych potřeboval sundat cca 10kg, seš ještě infekční? Že bych se zastavil na kafe?
Miguel napsal:
Hmm, taky bych potřeboval sundat cca 10kg, seš ještě infekční? Že bych se zastavil na kafe?
možná se dočkáš, když vidím ty čísla
jo a na tři hodiny a to mě dost vyděsilo se mi totálně rozmazalo vidění, to jsem si říkal, že jsem fakt dmnt, že jsem se nenechal očkovat
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
možná se dočkáš, když vidím ty čísla
jo a na tři hodiny a to mě dost vyděsilo se mi totálně rozmazalo vidění, to jsem si říkal, že jsem fakt dmnt, že jsem se nenechal očkovat
A neléčil jsi to kořalkou? Můj dědáček takto léčil hodně nemocí a taky často viděl rozmazaně... Inu, Slovácko!
Fojtik Design napsal:
[quote]Miguel napsal:
přeskočil jsem na 20 minutu a dozvěděl jsem se, že virus neexistuje
Pockej,tobě už moje kafe nechutná.???
Kupredu spatki ni krok...
jakože srandičky srandičky, ale abych byl někdy tři týdny nonstop krank, to se mi ještě nestalo... ale jednoduchá rada, kašli na všechno jako já a dočkáš se já jsem se vysloveně rouhal, říkal jsem, že když je 250 nemocných na republiku, že je nulová šance to chytnout...
pod trvalým dohledem
Fojtik Design napsal:
[quote]Miguel napsal:
přeskočil jsem na 20 minutu a dozvěděl jsem se, že virus neexistuje
Miguel napsal:
jakože srandičky srandičky, ale abych byl někdy tři týdny nonstop krank, to se mi ještě nestalo... ale jednoduchá rada, kašli na všechno jako já a dočkáš se já jsem se vysloveně rouhal, říkal jsem, že když je 250 nemocných na republiku, že je nulová šance to chytnout...
Já to nepodceňuju. My to s manželkou měli minulej rok. Každej to snáší jinak. Věk a dobrej zdravotní stav hraje samozřejmě svou roli. U nás to byl víkend v posteli a pak několik měsíců bez čichu.
Miguel napsal:
Já to nepodceňuju. My to s manželkou měli minulej rok. Každej to snáší jinak. Věk a dobrej zdravotní stav hraje samozřejmě svou roli. U nás to byl víkend v posteli a pak několik měsíců bez čichu.
Nás to pravděpodobně taky tak lízlo loni, ale neověřeno testem a čich OK.
Já se třeba nerouhám až tolik, ale jsem pořád mezi lidma, ty na mě prskaj, chrchlaj, sem tam zavřou nějakou tu fabriku a nebo jsou v karanténě a NIC. Když jsme to ustáli do teď, tak si pro očkování už opravdu nepůjdu.
Na co? A navíc v mé sociální bublině, což je teď v módě plkat, jsou očkovaní, kteří po druhé dávce mysleli, že umřou, jak je to smetlo. Lehkej průběh kovidu byl proti tomu kýchnutí v sadu.
V naší širší rodině řádí víc jinej strašák. I mlaďasové chytaj raka, takže Covid je opravdu nezajímavá rýmička..... Ovšem kdyby se to scuklo, tak je to prkno téměř na jistotu. Oslabenej člověk chemoškou by těžkej průběh čínské chřipky nedal. Možná ani lehkej.....
Když máš doma ďábla, čert tě nevystraší.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik: takto odišla suseda… keď ju prijali do nemocnice s akútnym príznakmi covidu, tak keď zistili že je onkopacient, tak ju ani na JISku na dýchacie prístroje nedávali, iba nechali “pod dohľadom” zomrieť. Jej dcéra čo to doniesla domov si dodnes vyčíta, že sa nedala zaočkovať. Smutné