vím, že se stále ptám, ale když něco nevím, raději se zeptám.
Jak rozeberu brzdovou pumpu ? Chtěl bych se podívat, jak na tom je, jestli má cenu kupovat sadu na repasi.
Sundal jsem jí z řídítek, teď jí mám na ponku v dílně a až na to, že jsem zjistil, že je nádobka na brzdovku špinavá jako prase ( nějaké žmolky ), nevím jak dál.
Ten šroub s červenou barvou nejde povolit ani za ****.
Pouštím se do toho, aniž vím jak, je to divné co ?
Ale 1) baví mě to, 2) neznám nikoho, kdo by mi pomohl
Stako přiložený následující obrázek:
Z boku (ve směru jízdy na levé straně) je zajišťovací šroubek pístku (imbus - myslím M3 nebo M4). Ten vyšroubuješ a vyndáš pístek ven.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Dobrý den,
tak jsem to rozhodil a chci se zeptat, jestli mohu pumpu vymýt technickým benzínem ?
Pístek jsem vyndal, celé je to znečištěné.
Uvnitř jsou nějaké žmolky, je to jako rosol.
Teďje otázka, jestli to stačí "vyprat" v benzínu a vrátit to tam, nebo jestli není od věci koupit tu sadu na repasi.
To je stará brzdovka. Takhle to vypadá běžně i v nádobkách u lidí, co mění brzdovku pravidelně jednou za 10 let. To je důvod, proč pak nefungují posilovače.
Prostřikl bych to čističem brzd.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dobrý den,
motorku jsem koupil, kdy majitel měnil kapalinu, nevím, každopádně teď je venku a bude tam nová.
Tím čističem brzd to zkusím a objednám i novou sadu na repas, ačkoli se mi zdá i pod lupou, že ta stará je v pořádku.