Dnes ve Francii taky hláška vyběhla, ale bylo to v horách a navíc dole v kaňonu jak jsem vjel trochu do civilizace zase vše ok. Takže asi normál.
Možnost diagnostiky BMW
Kamarád má stejný problém u rok staré F850GS Adv. Bohužel ta hláška zabere skoro celý displej a nenašel jsem při jízdě způsob, jak se jí zbavit Není pak vidět ani otáčkoměr...
Je řešení výměna jednotky? Záruku samozřejmě má...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Zdar, myslím, že jsem hlášku minimalizoval kolečkem doleva na 1250 GSA, loni při garančce mi přehráli software, letos jsem zatím najel kolem 100 km a zatím nic. Co jsem si všimnul tak během zimy se m od té doby nějak víc vybíjí baterie, už jsem to tu řešil, nikde jsem nenašel kolik může žrát 1250 GSA v klidu. Z jara až budu mít cestu kolem servisu se tam skočím zeptat zda je odběr baterie v pořádku nebo co.
P.S.: ještě si vzpomínám, že mi technik říkal, že pokud novej soft. nepomůže tak vymění ŘJ.
ZDAR
Letos zase hláška SOS. Každý rok řeším v BMW. Loni mi servis řekl.... přehráli jsme software, který tuto chybu vyřeší pokud ne vyměníme hardware... říkám OK. Letos zase hláška SOS chyby....vezu do servisu.
Minulý týden volá "technik"...pane je to závada kterou řeší BMW, a bude se pro to vyrábět nová jednotka "hardware" říkám OK a kdy? On na to .....nevime, ale jezděte... Já na to to NE OK.... On odvětí .... No možná měsíc?.... Říkám .... Chci nějakej zápis..... On na to... nemám, jestli ho chcete tak to vám pošle vedoucí mailem, já vam takhle jen předám motku(předáno v pátek cca 16:00h)...... říkám... OK předám pojišťovně a odstoupim od smlouvy, nashledanou.
Dnes jsem dostal email: pane zavadu kterou jsme neodstranili, nyní řeší aktualizace softwaru pro český trh, který máme aktuálně k dispozici, prosim o přistavení motorky. No že by helmuti o víkendu sedli ke kompu a poslali do Čech najednou aktualizaci nevim nevim, ta posledni vyřešila "nic"
OK diky za odpoved. Jeste se zeptam kdyz koupim moto z DE musi se to nejak preprogramovat aby to pripadne volalo k nam a ne nekam do nemecka, nebo to funguje nejak jinak?
Dobrá zpráva je, ze to kdyžtak jde demontovat a je klid