hobr napsal:
Za konfliktem na Ukrajině stojí USA. Stejně jak rozpoutali válku v Sýrii, tak je to i tu. Doplatí na to celá Evropa. A o to jde - rozbít a pak se tam usadit. UA stejně nevyhraje, Rus si vezme co bude chtít.
Jsem proti jakékoliv válce - i tato už mohla skončit. Jenže Zelenskyj má příkaz (z USA) bojovat do posledního Ukrajince. Pak ho "uklidí" za oceán a nastoupí někdo jiný...
A teď do mě! https://pravypros...9866_n.jpg
hobr napsal:
Za konfliktem na Ukrajině stojí USA. Stejně jak rozpoutali válku v Sýrii, tak je to i tu. Doplatí na to celá Evropa. A o to jde - rozbít a pak se tam usadit. UA stejně nevyhraje, Rus si vezme co bude chtít.
Jsem proti jakékoliv válce - i tato už mohla skončit. Jenže Zelenskyj má příkaz (z USA) bojovat do posledního Ukrajince. Pak ho "uklidí" za oceán a nastoupí někdo jiný...
A teď do mě! https://pravypros...9866_n.jpg
Slušnej matroš. Co to šňupeš?
Proč by měl něco šňupat -napsal jen fakt -kdo je schopen si sehnat informace tak to ví -kdo je čerpá z ČT nebo ,,Goebbels.cz" tak vyřvává Sláva Ukraině - je to informačně stejná taktika jako s Covidem zblbnout lidi za nějakým určitým účelem
Vodnik napsal:
Přišel jsem a hned odcházim, díky tý UA vlajce... To se všichni zbláznili ???
Bude to těžká ztráta, ale nějak už se s tím popasujeme….
Na Ukrajině jsem na motorce byl, (Ty jistě taky, nebo né?) tak nemusíš urážet, koho neznáš, za jeho názor. Jak si můžeš dovolit někoho nazvat profesionálnim trollem? Vadí Ti politika na motorkářskym fóru ? I to k jěždění patří. Hlavně, že máš profil plnej reklamy zadarmo. Co takle placená inzerce ?
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Vodnik napsal:
Přišel jsem a hned odcházim, díky tý UA vlajce... To se všichni zbláznili ???
Bude to těžká ztráta, ale nějak už se s tím popasujeme….
Na Ukrajině jsem na motorce byl, (Ty jistě taky, nebo né?) tak nemusíš urážet, koho neznáš, za jeho názor. Jak si můžeš dovolit někoho nazvat profesionálnim trollem? Vadí Ti politika na motorkářskym fóru ? I to k jěždění patří. Hlavně, že máš profil plnej reklamy zadarmo. Co takle placená inzerce ?
Radku, přečetl jsem si to asi 10x, ale pointu nevidím. Promiň…
EDIT: Reklama na tomto fóru mi přinesla 0 Kč (slovy NULA) zisku, ale několika lidem jsem díky tomu zadarmo pomohl. Tak tu nemudruj, když mě neznáš…
Upravil Fojtik Design dne 14.07.2022 22:53
Proč by nemudroval když ty se tady navážíš do kde koho.
A to ,že toho nechápeš víc je evidentní. Od kdy se za reklamu platí až po utržení zisku?
Mimochodem nezapomeň si opět upravit profil ,když už tady moralizuješ.