druhá:
2017, najeto 30-tkm, offík, brod na prstech jedné ruky, jezdí často a taky mimosezónně moc neodpočívá
přirezlý nahoře i dole, celodenní snaha o uvolnění všemožně mechanicky, chemicky, tepelně, nehlo se ani jedním koncem ani o milimetr
v tubusu sucho, a ve spodní manžetě byl ten drátek, zpevňuje tvar (předpokládám)
tak dnes konečně povolil, týden stříkání povolovače a dva dny nahřívání ... zábava
a vlastně je v docela dobrém stavu, jen holt rez v tisícihranu udělá parádní spoj
osmirkováno, namazáno, funguje
přitom taková blbost - jen to prostě při každém druhém servisu namazat
Tak pak je to v pořádku, ja se po 6-ti letech na dvouvačce vážně zamiloval do 1250HP a nemužu si nejak pomoct. Jen ty penize nejak prekousnout za to dat
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Tak pak je to v pořádku, ja se po 6-ti letech na dvouvačce vážně zamiloval do 1250HP a nemužu si nejak pomoct. Jen ty penize nejak prekousnout za to dat
Ahoj Péto,
Přijed na kafe a udělej si dárek k vánocům mám poslední 1250 HP 4600km 1reg.5/2021 3 pakety 1.majitel.Vemu ti tvou Dohc na protúčet.
Bob přiložený následující obrázek:
Ahoj Bobe. Neboj vím o ní a je krásná. Bohužel je zatím nad můj rozpočet. Budu muset jít asi do 19-20 a do 500tis. Taková je aktuálně zatím představa a i to se mi zda kua drahý ???????? Driv za to byla nová! Nj časy se mení. Novou mi teď nacenili na cca 600 a to není úplně full.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Ahoj, jsou nejake vetsi,nebo mensi mouchy na co trpi nove 1250GSa? Díky
Mam 1250gsa hp, najeto 43tis km a jediny zavady jsou preklepany kabel k mlhovkam a ve 42tkm mi zacala tect jedna vidle. Oboji vyreseno na zaruku. Jinak vubec nic.
R1250GSA HP
Pozdravujem všetkých, aj keď sa nejedná o moje moto, mám otázku na znalých veci. Na 1200 gs LC, 2016 začala svietiť kontrolka motora + žltý trojuholník a ventilátor chladiča beží furt, aj za studena. Kde treba hľadať problém ?? Dík ...