Jinak z Aliexpressu se nyní platí clo (pokud se nemýlím), a budeš si to muset krimpovat do konektoru.
Dokážeš to vodotěsně? Bude použito kvalitních UV stabilních těsnění?
Myslím, že ten originál za 300 s nakrimpovanými kablíky je přece jen asi lepší volba
Upravil HonzaGS-SV dne 03.05.2022 08:37
servisak napsal:
Plus minus a signel.od abs ale ten uz novejsi nemaji
Můžeš se více podělit? Je to rok 2011. +- chápu, ale signál od ABS nechápu. K čemu signál do navigace? Když ten konektor je k navigaci. Budu ho muset řešit,či nikoliv?
Dík
Ale co by mělo šťavit baterii, když ten přívod se vypíná s klíčkem?
Presne ten. Jen kup za normalni cenu. Stoji 299,-
Asi neumím hledat na internetu, jelikož mě to nic neukáže, než tyhle konektory s fousy. Můžeš mi prosím ukázat nějaký odkaz, abych věděl, jak lze to najít? Dík
Fojtik Design napsal:
Čína, za pár korun... Pasuje, funguje, odzkoušeno Takže pokud člověk nespěchá, není co řešit... https://www.aliex...1802C6DLAq
dík
Tak o neco výše je napsane objednaci cislo - 83300413585. Tak to vem, zkopiruj a zkus nejake obchody ktere prodavaji dily bmw...a zjistíš kde se da koupit (krome Číny) v CZ za normální cenu..
Upravil bmwgsa dne 03.05.2022 08:39
HonzaGS-SV napsal:
Jinak z Aliexpressu se nyní platí clo (pokud se nemýlím), a budeš si to muset krimpovat do konektoru.
Dokážeš to vodotěsně? Bude použito kvalitních UV stabilních těsnění?
Myslím, že ten originál za 300 s nakrimpovanými kablíky je přece jen asi lepší volba
Tak ono jak se to vezme, protože sklady mají i v evropě. A celníci se nekoukají do každé obálky co jde z Chiny.
Ano dokážu to udělat vodotěsné i prachotěsné a bůh ví co,...., jinak přes noc na youtubu a jsem mechanik i architekt v jednom
Jestli kabel bude stát 1000kč, s tím já nic neudělám a když ho budu potřebovat, budu ho muset koupit, jenom jsem se podivil co si o to lidi říkají. Vůbec to není o tom, že bych brečel (kdyby někdo náhodou .... ) Jenom, že mi tu stále mluvíte o nějakých 300 kč, ale nikdo mi to neukázal.
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Kterékoli zastoupení, pokud nebude u objednávek dílu sedět ignorant. Objedná to i kterákoli prodejna AutoKelly, sice o něco málo dráž, ale na venkově to celkově může vyjít levněji než jízda do krajského města do BMW.