Tak si dej železniční podjezd Světec-Chotějovice u Ledvic, tam je velmi podobný tunel. A cestou ještě můžeš zdolat Milešovku jako Sváťa Pulec.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
jackA napsal:Kde to tedy je? Nepatří to už mezi ty místa, kam se nepodívám díky Italskejm zákonům?
Proč bys to neviděl? K tunelu z obou stran vede normální asfaltka.
To jsem právě nevěděl, proto jsem se zeptal. Na Italské šotoliny jsem se teprve chystal, a jestli bude fungovat ten zelenoteror zákon, tak budu řešit vzorek akorát na botech.
tam sem byl. Trosky, kousek pod Turnovem
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Pivos napsal:
Chtěl jsem dát něco jednoduššího, aby se mohlo účastnit víc lidí než jen Ježek, ale jestli tě to nějak uráží, tak se předveď teď...
Mr GS přiložený následující obrázek:
Pivos napsal:
Chtěl jsem dát něco jednoduššího, aby se mohlo účastnit víc lidí než jen Ježek, ale jestli tě to nějak uráží, tak se předveď teď...
mě to neuráží. Byl to pokus o vtip, který jsi asi nepochopil. Tak sorry.
Upravil Pivos dne 21.01.2022 15:07
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Albánie to je... ale s tím se jako s odpovědí nespokojim
Je to cesta (dříve celá šotolinová, teď už skoro komplet asfalt) k jednomu z top míst v této zemi a kdo tam jel, tak tuhle budku s kávou a občerstvením nemohl minout... Toď nápověda
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jezek napsal:
... Nakonec ale vyhrálo Estonsko a státy okolo...
Kdy a na čem jsi tam jel? My tam v červenci potkali několik Čechů jedoucích proti nám. Jednoho na 11GS, která byla stejná jako měla dřív Marta ( komplet modrá s desiertem) a pak někoho na 11 nebo 1150RT...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA