Souhlas, pan Došek je dobrej i kdyz mi přijde, že sedla dělá na jedno brdo spíš na parádu jak na pohodlí, v tomhle zlatej sargent ( 12 GS vzduch ) výhřev jsem si nechal udělat na předchozí motorce když už to měl rozparany. Ve finále jsem to za 3 roky pustil jednou. Spíš by to chtělo nějaky ventilátor na prdel místo topení. Za me je to zbytečný vyhazování peněz.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Kuba89 napsal:
Souhlas, pan Došek je dobrej i kdyz mi přijde, že sedla dělá na jedno brdo spíš na parádu jak na pohodlí, v tomhle zlatej sargent ( 12 GS vzduch ) výhřev jsem si nechal udělat na předchozí motorce když už to měl rozparany. Ve finále jsem to za 3 roky pustil jednou. Spíš by to chtělo nějaky ventilátor na prdel místo topení. Za me je to zbytečný vyhazování peněz.
Čo sa týka odvetrania, veľmi dobre funguje toto [url] https://bonky.sk/p/potah-sedadla-motocykla/?gclid=Cj0KCQjwj7CZBhDHARIsAPPWv3fJt6NFjBWm_eEuj80iPUCqCnYLsYm3v1vieCE4Q3NyAIuo2iO2vFcaAjmOEALw_wcB [/url]
V prechodnom období reálne cítiš že ti fúka na gule, v sparnom teple sa nepotí prdel. Sú rôzne velkosti
Nesmíš mít mezery mezi závorkama. Odkaz musí být vložený bez mezer mezi ty "závorky"
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Robia sa vo veľkostiach S až 3xl, moje objednával ešte kamoš z alika tuším xl na dlhé sedlo 690enduro, ale videl som ho aj na solositze práve GSka, len neviem aká to bola veľkosť. Keďže to už predávajú aj Slováci viď môj odkaz, tak skús popátrat u vás a popýtať sa (cenovo tam není skoro rozdiel - na aliku za 9, tu za 10). Každopádne to funguje (teda na mojej) dosť účinne, jak je vonku pod 15st. C tak to muselo ísť dole, lebo som pri pokuse o chcani musel vyhlásiť pátranie