barborina napsal:
Čau, koupila se motorka a byla k tomu i tato přilba. Přilba je krásná, zachovalá, skoro jak kdyby nebyla používaná. Kamarádovi nevyhovuje, nechce ji a nabízí mi ji.
Jde na to ještě vůbec něco koupit - plexi, štít, výstelky?
Má te jí někdo a máte v ní interkom?
Jak píšu, přilba je nádherná, ale nechci si dotáhnout něco, na co v budoucnu už nic neseženu a nedám do toho ani interkom...
Díky za rady.
Určitě bych se poptal např. na mojegs.cz teď jsem si tam kupoval díly na mou Enduro helmet..
Over than 250k km on BMW GS bikes
barborina napsal:
Čau, koupila se motorka a byla k tomu i tato přilba. Přilba je krásná, zachovalá, skoro jak kdyby nebyla používaná. Kamarádovi nevyhovuje, nechce ji a nabízí mi ji.
Jak píšu, přilba je nádherná, ale nechci si dotáhnout něco, na co v budoucnu už nic neseženu a nedám do toho ani interkom...
Díky za rady.
Mám ji už roky, je hodně dobrá. Dal jsem si do ní Interphone F5, montáž cca na hoďku.
S náhradními díly budeš ale mít asi už problém, sháněl jsem vnitřní výstelku, ale po celé Evropě jsem u autorizovaných ani jiných prodejců nenašel ani jednu. prý už je to dávno nevyráběný model, takže smolík. Stejná story s plexi. Když už to třeba někde na eshopu měli vypsané, jakože skladem, tak při pokusu objednat mě odmítli s tím že to nemají. Strávil jsem tím asi dva měsíce, volal jsem si asi s 15 různými firmami napříč Evropou. Ještě chci zkusit Státy, ale mám trošku obavy, že s dopravou to už bude stát jako půlka nové helmy ( pokud to vůbec samozřejmě seženu).
Want it? Do it !!
barborina napsal:
Díky za rady.
Tyto starší BMW helmy dělal Uvex a mám pocit, že většina komponentů je kompatibilních s Uvex Enduro... Sice už se taky nedělá, ale vyrábí se v licenci pro Louis.de jako Nishua. Zkus sehnat někoho s Nishuou a vyzkoušet to. Kdybys měl cestu do Prahy, tak máme doma obě... jak starou Uvex, tak licenční Nishuu, ale k tobě je to trochu z ruky...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Pokud to vychází všechno z Uvex jako Nishua, tak další do postupky je Klim Krios. Mám Nishua enduro carbon a například pinlock z Klim Krios na ní pasuje super, je za stejnou cenu a o třídu výš. Tak máš o čem přemýšlet.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS