Já též děkuji Tondovi, že mi pomohl v nouzi s rozsypaným koncákem. Pujčil mi náhradní než opravil ten můj. Díky tomu letošní cesta po Rumunsku byla.Ještě jednou dík.
Byl jsem objednán na začátek října k Toníkovi na servis,bohužel ze zdravotních důvodů to musíme přesunout až na příští rok a tímto děkuji Tondovi za vstřícnost a pochopení.
Upravil Bandit104 dne 05.09.2018 15:10
Děkuji tímto veřejně Tondovi za ochotu konzultovat telefonicky problém na cestě (a jak se ukázalo později i za správnou "diagnózu" )...
Upravil Woodman dne 27.06.2019 13:15
...songs from the wood make you feel much better...
Ahoj všichni, i já se připojuji. Včera jsem se vrátil z Řecka a nebýt Tondy, nevím jak bych mnou zaviněný technický problém vyřešil. Když jsem byl asi 2000 km od baráku a psychicky v prd..., tak jsem to zkusil - zavolat Tondovi. Člověku, který mě neznal a byl zřejmě v práci. Okamžitě mě navedl, řekl co je špatně, poslal fotku kde mám problém hledat a poradil. Mělo to pro mě cenu zlata. Tondo MOC veřejně děkuji nejen za sebe ale i za manželku, ktzerá byla na prášky:-). Ale já víc.
Trošku valašského poděkování dovezu osobně. Pavel Buchta, Bystřice pod Host.
I já tímto veřejné děkuji Tondovi za opravu převodovky respektive tlumiče záběru. Komunikace na 1+, kvalita a rychlost práce také, cena 1++. A jako bonus vydržel to moje kecani a vyzvidani