Už jsem si vzpoměl proč.
Dveře jsou hliníkový a panty ocelový. A když se ve výrobě zanedbá nějaký postup ochrany, tak to začne pracovat (oxidovat)...jak se hliník a ocel nemaji rádi.
ps. každopádně ty panty jsou dost na ráně kamínků, tak jsem tam dal radši takési jakési plastové kryty.
zetor přiložený následující obrázek:
...Wrangler je mrdka....současné motory absolutně neodpovídají sebevědomým cenovkám...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
John_Ice napsal:
A není to jako třeba s Yeti Škoda, nevím, jaký rok, ale hnily jim dveře a oni tvrdili, že je to od kamenů........
...je to od kamenů, dáno výrazným vystoupením kol z obrysu karoserie, proto má současný Kodiak kola utopená, že vypadá jak stará Škoda 120 na úzkém podvozku...
novy Amarok je derivat Rangeru. Ma vyrazne hezci interier, napr.
Presne tohle mam objednano... V6 3.0, bezova metaliza
... dobře Ty .... pickup je jedinný důstojný vůz, jiné auto si neumím představit
Nový Amarok vypadá na nejlepší volbu ze současné nabídky, nový Ranger Raptor 2023 v BAJA modu je skvělý na poli či na namrzlé louce ve smyku pod plným plynem, ale na silnici to taková slast už není, s Amarokem V6 jsi volil lépe univerzálněji ....
zetor napsal:
Už jsem si vzpoměl proč.
Dveře jsou hliníkový a panty ocelový. A když se ve výrobě zanedbá nějaký postup ochrany, tak to začne pracovat (oxidovat)...jak se hliník a ocel nemaji rádi.
ps. každopádně ty panty jsou dost na ráně kamínků, tak jsem tam dal radši takési jakési plastové kryty.
to je Tvuj?
koukam, ze mas iKamper Skycamp 2.0.
Ted uz je 3.0.
Akorat zatim nevim presne, jake nosice nahoru.. libi se mi minimalisticke nove Thule...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
xylem napsal:
jestli je tam minimálně stejně dobrej podvozek jako u současného, tak je to super auto i s tou trochou DNA od Forda ...
jen by bylo super mít možnost to objednat s tím US tažným jeklem, pro tohle auto ho prostě chceš
vylozene ladena do puvodniho Amaroka, je verze Aventura.
Bohuzel.. ma by default 21" kola a podle testu je TVRDSI.
Tak jsme objednal Pan-Americanu. Coz je taky topmodel, nicmene s mekcim podvozkem... min tlustym stabilizatorem.
Kola 18"... 255/65 R18. To mi prijde dostatecne tucna guma na cesky silnice.
Upravil hicks dne 16.02.2023 18:59
17 cm
zetor napsal:
Už jsem si vzpoměl proč.
to je Tvuj?
koukam, ze mas iKamper Skycamp 2.0.
Ted uz je 3.0.
Akorat zatim nevim presne, jake nosice nahoru.. libi se mi minimalisticke nove Thule...
Jj.
To je 3.0. Lépe řečeno 4x 3.0
Upravil zetor dne 16.02.2023 19:17
John_Ice napsal:
A není to jako třeba s Yeti Škoda, nevím, jaký rok, ale hnily jim dveře a oni tvrdili, že je to od kamenů........
...je to od kamenů, dáno výrazným vystoupením kol z obrysu karoserie, proto má současný Kodiak kola utopená, že vypadá jak stará Škoda 120 na úzkém podvozku...
TO může být, ale proč to rezlo jen u některých aut (nevím ročník) a k tomu od výšky klik a né u všech?
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
iKamper Skycamp 3.0 nema takhle nacervenaly boky, jako mas na fotce. To ma 2.0.
edit.. nemas tam cerveny pasky... je to 3.0
Ale bud to vysisovalo, nebo Ti divne foti mobil
Upravil hicks dne 16.02.2023 20:27
17 cm