Když mluvíme o výměně baterie v Interphone, mám F5ku, koupil jsem novou baterii a potřebuju speciální šroubovák na otevření krytu. Na advrider jsem našel, že je to tri-wing Y1, ale moc se mi to nezdá. Věděl by někdo přesně typ hrotu a případně tip, kde ho koupit? Možná to vezmu v sadě na mobily, ale tam jsou ty bity krátké... https://www.advri...t.1126594/
Tak ještě edit, měl by jít použít jeden z těchto: https://www.gme.c...it-sd-081g
Upravil Slavek-xxx dne 25.07.2022 09:50
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Ahoj všem, prosím o pomoc. mám Avanta a po spojení s druhým interkomem mi za pár min přestane fungovat mikrofon, já slyším vše, ostatní mě neslyší. Spojuji se s mým Avantem s Tourem a Avantem. Ještě na podzim nebyl problém, bylo nás i 6 spojeno a v pohodě.
Tak klasický trouble-shooting. Co když vyměníš mikrofon za jiný (např. ze sady na otevíračku či naopak na plnou helmu)? Problém přetrvává?
Pokud ne tak byl problém v mikrofonu, pokud ano, tak není vyrezlý konektor mezi mikrofonem a zbytkem, ci případně konektor do jednotky jako takové - není vyrezlý/zoxidovaný? Pokud není nic z výše zmíněného tak je to jednotkou a hold zkusit rozebrat či vyměnit...
Upravil HonzaGS-SV dne 25.04.2023 07:28
HonzaGS-SV napsal:
Tak klasický trouble-shooting. Co když vyměníš mikrofon za jiný (např. ze sady na otevíračku či naopak na plnou helmu)? Problém přetrvává?
Pokud ne tak byl problém v mikrofonu, pokud ano, tak není vyrezlý konektor mezi mikrofonem a zbytkem, ci případně konektor do jednotky jako takové - není vyrezlý/zoxidovaný? Pokud není nic z výše zmíněného tak je to jednotkou a hold zkusit rozebrat či vyměnit...
Tím to není, zkusil jsem vyměnit celou jednotku s kolegou a já s jeho jednotkou slyšel i byl slyšet a on s mou jednotkou pouze slyšel, stejný problém jako v mé přilbě...
Dobře, takže tím pádem to mikrofonem není. Musí to být jednotkou, nejjednodušší je mrknout na kontakty v konektoru (myšleno na jednotce) nejsou zoxidované? Bývá to častý problém... Zkus je případně vyčistit...
Tak jsem měl zoxidované kontakty, prodejce mi interkom vyměnil za nový - tímto děkuji "AutodílyUO s.r.o."
jde tomu nějak předejít? Namazat nějakou vazelínou?