Fuuuuj.
Fakt je mi z tehle veci uz zle at je to jak je to a bud se nekdo fakt nudi nebo nechapu. Kdyz mi nekdo neskodi tak proc ho srat prudenim ze ma domenu takovou ci makovou.
Je mi z toho prudeni vsude uz fakt zle. A je jedno zda ten prudic je z cech ci nemecka ale reprezentuje znacku o ktere ted budeme mit fakt spatne mineni. Jo kdyby to treba vedeli nemcouri tak by se divili
To jsou čeští kindermanažeři i skopčáci nad něma ohrnujou rypáky jaký sviňárny jsou schopni vymyslet aby vlezli někomu do zadku.
BTW: Co přesunout doménu, projnamout si železo někde v zahraničí a přepsat to na nějakýho ukrajinskýho bezdomovce :-)?
Chlapi, co všechno konkrétně oni chtějí? A řešíte to už s nějakou advokátní kanceláří? Myslím, že se tady s pár lidma dokážeme spojit a dát dohromady potřebný peníze na zastupování v tomhle sporu.
Spíš bych tipoval, že se vás snaží výhružkama a nepřiměřeným nátlakem zastrašit, abyste jim to dali a nedělali problémy. Otázka ale je, jestli na něco takovýho, jako je převzetí vašeho majetku v podobě domény, právo jen proto, že je v názvu bmw a gs.
Pak mě ještě napadá, že byl podobný problém s Porsche klubem, kdy se ozvalo Porsche, že se mají přejmenovat a oni to vyřešili tak, že našli chlapíka jménem Porsche a přepsali klub na něj, čímž se mohlo jít Porsche bodnout. Chápu, že člověk jménem Bmwgs asi po světě nechodí, ale třeba by se podobný princip dal nějakým jiným kreativním způsobem využít.
Chtějí oni po vás nějakou náhradu škody? Nebo čím vlastně vyhrožují? A na jakém základě chtějí převod domény?
Napsal jsem na FB BMW Česká republika dotaz. Bohužel to tam zapadne mezi hromadou dalších nesmyslů, ale možná bychom jim mohli dát najevo, že nám tohle jednání vadí.
Můj jednoduchý, slušný dotaz:
Dobrý den, dočetl jsem se, že české zastoupení BMW pracuje na likvidaci motorkářského fóra bmwgs.cz, které je naprosto unikátní co do množství a kvality informací a komunity kolem těchto motorek. Může mi někdo vysvětlit, proč?
koules napsal:
Napsal jsem na FB BMW Česká republika dotaz. Bohužel to tam zapadne mezi hromadou dalších nesmyslů, ale možná bychom jim mohli dát najevo, že nám tohle jednání vadí.
Můj jednoduchý, slušný dotaz:
Dobrý den, dočetl jsem se, že české zastoupení BMW pracuje na likvidaci motorkářského fóra bmwgs.cz, které je naprosto unikátní co do množství a kvality informací a komunity kolem těchto motorek. Může mi někdo vysvětlit, proč?
...čeče, aby jsi takovým "výkřikem z buše" neudělal víc škody než užitku.
Jak jsem četl, Miloš jako vlastník domény jedná, má podporu i místních, kteří mají kontakt/mohou adekvátně pomoci...
www.jantruhlar.cz
Proč by takovým dotazem měl někomu ublížit?? Napsal to úplně normálně, zase bych nebyl tak pos..ranej. Ale samozřejmě není žádná šance, že by se tím na FB někdo zabýval.
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spitfire napsal:
Proč by takovým dotazem měl někomu ublížit?? Napsal to úplně normálně, zase bych nebyl tak pos..ranej. Ale samozřejmě není žádná šance, že by se tím na FB někdo zabýval.
koules to udelal naprosto spravne. SLUSNE, osobni (tedy ne prefabrikovane) dotazy maji jednoznacne smysl... a jsou s nimi dobre zkusenosti.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Slušně se jich zeptal, proč chtějí zlikvidovat web. možná neumí číst, oni nic likvidovat nechtějí, jen se jim nelíbí web, co používá jejich chráněné značky, loga, profituje z nich a nic za to nedává.Lze se jim divit?
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Slušně se jich zeptal, proč chtějí zlikvidovat web. možná neumí číst, oni nic likvidovat nechtějí, jen se jim nelíbí web, co používá jejich chráněné značky, loga, profituje z nich a nic za to nedává.Lze se jim divit?
imho to mas trochu pomotane. Ty porad operujes s tim, ze BMW ani GS brandy z tohohle fora neprofitovali a neprofituji.
IMHO to je spatna uvaha.
Mas v tomhle pripade imho proste spatna vstupni data a pak z toho vyvozujes nesmysly
Ano uznavam, ta reklama zde, je asi hranicni. Ale to je marginalni cast webu... 12 let to nikomu nevadi, takze je zvlastni, ze najednou tak moc.
Web si klidne uzivime sami z Clenskych prispevku.
17 cm
Miguel napsal:
imho to mas trochu pomotane. Ty porad operujes s tim, ze BMW ani GS brandy z tohohle fora neprofitovali a neprofituji.
IMHO to je spatna uvaha.
Mas v tomhle pripade imho proste spatna vstupni data a pak z toho vyvozujes nesmysly
Ano uznavam, ta reklama zde, je asi hranicni. Ale to je marginalni cast webu... 12 let to nikomu nevadi, takze je zvlastni, ze najednou tak moc.
Web si klidne uzivime sami z Clenskych prispevku.
Hicksi, je tady spousta s prominutím polob.blbů, u kterých je pod jejich rozlišovací schopnosti posoudit, že se tady děje něco špatně.
Ty jsi člověk svérázný, ale těžko můžu uvěřit, že ne dost inteligentní na to, abys to chápal. To na mě neuhraješ.
Obhajovat se tím, že jsem sice těžil z ochranné známky, ale jenom trochu, to přece nemyslíš vážně. To je jako říct, no jo, já jsem v tom klenotnictví kradl, ale vzal jsem jenom jedny hodinky, takže mě pusťte a nechte mě v tom pokračovat /nadsázka/.
Ano, web stojí reálně tisíc korun měsíčně? Taky mám nějaký hosting, takže ponětí mám. A jestli bude na doméně takové, nebo makové je úplně jedno, pokud mi nejde o dohledatelnost v google. Všichni aktuální členové to budou vědět a kdo ne, poměrně snadno to najde tak jako tak...
pod trvalým dohledem
Miguel napsal:
Obhajovat se tím, že jsem sice těžil z ochranné známky, ale jenom trochu, to přece nemyslíš vážně. To je jako říct, no jo, já jsem v tom klenotnictví kradl, ale vzal jsem jenom jedny hodinky, takže mě pusťte a nechte mě v tom pokračovat /nadsázka/.
Ano, web stojí reálně tisíc korun měsíčně? Taky mám nějaký hosting, takže ponětí mám. A jestli bude na doméně takové, nebo makové je úplně jedno, pokud mi nejde o dohledatelnost v google. Všichni aktuální členové to budou vědět a kdo ne, poměrně snadno to najde tak jako tak...
to neni nadsazka, ale nesmysl. Primarni duvod, proc se tenhle web jmenuje BMW GS neni kvuli byznysu, ale protoze to je POPISNY nazev toho, co se tu probira.
Ma se snad fanklub AC/DC jmenovat *C/*C fan page? Fanousci Tiny Turner budou mit tricka Tyna Tuner atd...?
ad webhost.. nemas sajnu. Tenhle web ma jine nakladove polozky... a to predevsim VYVOJ a udrzba toho systemu.
A ne, neni jedno, na jaky domene to bezi. Mne teda ne.
Upravil hicks dne 09.02.2019 16:15
17 cm
trvalo jim to ,ale uz to postihlo i Bayer Motor Germany
BMWBayer.de becomes www.bayermotor.de
Dear friends, dear BMW drivers
We hereby inform you that we are no longer available at www. BMWBayer.de
You can now reach us at www.bayermotor.de
We are currently revising our homepage, unfortunately you have to get by without pictures, but we are working hard to be able to offer the usual service again shortly