no proste investice do moto je prodelek a musi to byt radost jinak po par lety pri prodeji ceka mrtvice ja pred deseti lety koupil moto za 220kkc a predminuly rok jsem ji jeste moc rad prodal za 79kkc..najeto 30tkm
WILL RACE FOR FOOD
ant napsal:
no proste investice do moto je prodelek a musi to byt radost jinak po par lety pri prodeji ceka mrtvice ja pred deseti lety koupil moto za 220kkc a predminuly rok jsem ji jeste moc rad prodal za 79kkc..najeto 30tkm
No myslím, že to je furt super. Vem si auto - před 10-ti lety za 220tis(kýb luž od nova) a dnes? Stěží 30tis... Takže moto ještě tak prodělek nebude.
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
pánové podle mne je to otázka prioryt. na podzim jsem si koupil konečně motorku -Dakara. celej život už od dětství jsem se na ten den těšil. od té doby jen běham po ůřadech řešim autoškolu dodací lhůty řidičáku atd... na motorce jsem ujel cca 30 km po silnici a 20km v terénu. nic by mě nedonutilo ji ted prodat. řidičák mi prej za 20 dní udělaj a pak z toho už neslezu. takže všem co prodávaj přeji dobrej prodej a všem co kupujou přeji dobrej kup to se sice vilučuje ale prej to taky jde.
Tančící Havran