Pavliku, do mejlový schránky se ti nedostaneme
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tyvole ty děcka tam jak makaji na zemi na holým betonu enom proto aby to stalo všecko pár korun aby to prodali....a tady řešíme jak sou dráhy rohlíky přitom před každým barákem 3 auta,za vratama motorka a už ani do místní samoobsluhy se nechodí pěšky...Spíš takový smutny video jak to na světě funguje.
Kupredu spatki ni krok...
Kratkej napsal:
Bylo by zajímavý kolik značkovejch produktů se takto vyrábí.
Na druhou stranu tihle lidi přežijou i konec světa.
Souhlasím, tyhle nevykolejí nic. Mají fortel a umí si poradit.
Neřeší bezpečnost práce, postupy, čistou zonu.
Má to své výhody i nevýhody.
Hlavně se pak těžko tomuto konkuruje.
Ty vyrábíš na stroji, ten něco stojí. Musí splňovat předpisy a BOZP. Lidem platíš mzdu, zdravotní, sociální. Školíš je, dáváš jim dovolenou, benefity. Hádáš se zákazníky, podrobuješ se auditům, kontrolám čistoty, děláš validace.
Tady to kluk za dolar na den mlátí z plechu ze sudu od nafty nebo oleje. Papír nevíš co je zač, snad má správnou filtrační funkci a parametry. Pak to zabalí do krabice s tvým logem a nebo pod nějakým noname.
A co si koupí Evropan? No tu levnější. Tenhle shit.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Kratkej napsal:
Bylo by zajímavý kolik značkovejch produktů se takto vyrábí.
Na druhou stranu tihle lidi přežijou i konec světa.
Souhlasím, tyhle nevykolejí nic. Mají fortel a umí si poradit.
Neřeší bezpečnost práce, postupy, čistou zonu.
Má to své výhody i nevýhody.
Hlavně se pak těžko tomuto konkuruje.
Ty vyrábíš na stroji, ten něco stojí. Musí splňovat předpisy a BOZP. Lidem platíš mzdu, zdravotní, sociální. Školíš je, dáváš jim dovolenou, benefity. Hádáš se zákazníky, podrobuješ se auditům, kontrolám čistoty, děláš validace.
Tady to kluk za dolar na den mlátí z plechu ze sudu od nafty nebo oleje. Papír nevíš co je zač, snad má správnou filtrační funkci a parametry. Pak to zabalí do krabice s tvým logem a nebo pod nějakým noname.
A co si koupí Evropan? No tu levnější. Tenhle shit.
ale tak deje se to pro jednoduche vyrobky, urcite takhle nikdo nedela ridici jednotky, prevodovky, nebo treba kola
a porad lepsi tretimu svetu pomahat pres nakup levneho spotrebaku, nez pres socialni davky doma ...
Len taká maličkosť, prevodovky do GS sa vyrábajú u nás pri Košiciach (Kechnec) ... samozrejme, že Made in Germany, ložiská Made in Poland .... a idú do prvovýroby do fabriky.
Včera byl na prime v nějakým auto moto test triumf tajgr 660 tuším ale to je vedlejší...
Borecek mele bla,bla atd...a pak povídá, motorka má kviksiftr takže nebudete vystresovani z mačkání spojky.... to mě úplně rozsekalo nasracku.
Takže to co já si užívám je pro dnešní mládež stres,chudáci lidi. zachvilu na tech motorkach bude automaticky plyn aby nemuseli točit rukojeti a jen tam seděli jak gumový panáci
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Včera byl na prime v nějakým auto moto test triumf tajgr 660 tuším ale to je vedlejší...
Borecek mele bla,bla atd...a pak povídá, motorka má kviksiftr takže nebudete vystresovani z mačkání spojky.... to mě úplně rozsekalo nasracku.
Takže to co já si užívám je pro dnešní mládež stres,chudáci lidi. zachvilu na tech motorkach bude automaticky plyn aby nemuseli točit rukojeti a jen tam seděli jak gumový panáci
hm... zrovna to kroucení heftem a mačkání spojky mě vždy na tej motorce zrovínka bavilo
na kole "spojka" mačkat nešla a kroutit heftem bylo k prdu
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Bohumil napsal:
hm... zrovna to kroucení heftem a mačkání spojky mě vždy na tej motorce zrovínka bavilo
na kole "spojka" mačkat nešla a kroutit heftem bylo k prdu