Nakonec, jako vždycky. :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak už na vlastní kůži vím jak klouzají nové Metzeler Tourance na 1150GS blbě se to hojí a to jsem jel hodně pomalu--pouze výjezd z vedlejší na hlavnístačilo mi na to 500m od baráku a už jsem se válel.
Upravil BMWST dne 23.04.2022 16:34
BMWST napsal:
Tak už na vlastní kůži vím jak klouzají nové Metzeler Tourance na 1150GS blbě se to hojí a to jsem jel hodně pomalu--pouze výjezd z vedlejší na hlavnístačilo mi na to 500m od baráku a už jsem se válel.
No je pravda, že když jsem posledně koupil sadu na 12ku, tak jsem taky dost zvolnil a přes zimu se mi ani nechtělo jezdit, ikdyž bylo sucho..
Čistě dle vzpomínek - takže hoodně subjektivní - Tourance na 650GS ještě Made in Germany byly příjemnější, motorka šla na stupačky, jistota velká, druhá sada vyrobená někde v J.Americe mi přišla že funguje až po trochu delším zahřívání, ale pak dobrý.. Na 12ku přišla sada Made in China, a ikdyž jsem se přesvědčoval že to neni důležitý, po pár projížďkách jsem moc jistoty necítil, na nový pneu bída.
A co jsem přezul zpátky z Mitasek jsem si říkal - zlatý E07+
Nevim jestli je to jen pocit, porovnání po Tourance - E07+ - Tourance, nebo číňani nevyrábí tak dobře jak by němci chtěli, ale už Tourancky znovu kupovat nebudu. Naštěstí jsem na to nepřišel přes bolest.
---------------------------------------------------
..konečně boxer..
Bono napsal:
číňani nevyrábí tak dobře jak by němci chtěli
ale vyrábí... jde totiž jen o prachy... nějaká kvalita u modelu, který se už prodává jen sporadicky, jim je u pr.dele.
Nové modely se vyrábí v Evropě, a jak se "zaběhnou", nebo přijde nová řada, tak to pošlou do Ásie a se.rou na to. Hlavně, že je slušná marže i po cestě přes půl světa
Mimochodem, už jsem narazil i na 07+ co klouzala (jedna zadní ze 3 sad )
Dneska už se nedá věřit vůbec ničemu... co guma, to originál
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Uvidím až najedu víc km původní byly čína nové taky čína na starých se mi nikdy nestalo že bych sklouzl a to jsem někdy klopil hodně. Teď se asi budu chvíli bát náklonu-když jsem dal na 1200 ST metzeler roadtek žádné zajíždění a nic se nestalo drželi od začátku ale to je jiný dezén.
To je ta čínská je.bka, co propaguje ten mongoloid sršeň, ne?
v te souvislosti - predminuly vikend jsem okukoval a zkousel Jawu RVM, musim rict ze docela prekvapeni, za ty prachy velmi slusny stroj, dobre zpracovany, zadny usmrkany svary, nebo lisovani misto obrabeni, motor uplne hladky chod, fakt prekvapko
Upravil xylem dne 06.05.2022 15:25
To je spíš víc smutný, než příjemný překvapení, že to (Jawa) do provozu a konkurence schopnýho stavu museli dostat Indové
Každopádně, co je z Číny a Indie neberu ze zásady (krom jídla )
Jednou na to doplatí naše děti, až budou šít tenisky pro Číňany a ve volných chvílích vyrábět čipy pro Indy... nebo naopak
Nevíte jestli se tady registroval PP? Jezdí na GS do Němec na ofiko návštěvy a tak....
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Nemáte náhodou někdo volné vstupenky na výstavu for caravan/for boat na tento víkend do Prahy?
Nějak jsem prokaučoval možnost, kdy se daly stáhnout zdarma...
Upravil zetor dne 12.03.2024 09:56