Ahoj, díky událostem posledních měsíců a faktu že jsme s kolegy vybudovaly Český sklad v Malaze, jsme jako FLYTORIDE.com spustili vlastní dopravu motocyklů nejen z Česka do Španělska.
? přeprava motorek
? OFF / ON ROAD výlety a tréninky @flytoride_com
? půjčovna motorek
? dlouhodobé parkování tvojí motorky
? pivo, snack, sprcha, wc a asistence
Upravil lako dne 03.09.2024 19:15
Over than 250k km on BMW GS bikes
To Ti Mrvsechnovimvsechnoznamavsudesembyl dovolil, vložit sem takovouhle mastňáckou reklamu?
Vždyť to znamená, že na trip nevyjedeš z vlastních bran, ale až z nějakých cizích už v E
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
lako napsal:
Ahoj, díky událostem posledních měsíců a faktu že jsme s kolegy vybudovaly Český sklad v Malaze, jsme jako FLYTORIDE.com spustili vlastní dopravu motocyklů nejen z Česka do Španělska.
to je super... umeli byste do Malagy prepravit i auto v podobnem rezimu?
Pripadne asi znate nejake dobre jine dopravce?
Premyslim o presunu auta do Malagy + prilet a jet zpatky v polo-overlanding rezimu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
lako napsal:
to je super... umeli byste do Malagy prepravit i auto v podobnem rezimu?
Pripadne asi znate nejake dobre jine dopravce?
Premyslim o presunu auta do Malagy + prilet a jet zpatky v polo-overlanding rezimu.
Uměly, napíšu ti na WA
Vjetrnik napsal:
To Ti Mrvsechnovimvsechnoznamavsudesembyl dovolil, vložit sem takovouhle mastňáckou reklamu?
Vždyť to znamená, že na trip nevyjedeš z vlastních bran, ale až z nějakých cizích už v E
Jasný chápu ale má to víc možností, pošleš si tam motorku na zimu a přiletíš se 4x projet na víkend. Nebo prostě nemáš na trip po andalusii 2 týdny ale týden, tak nezabiješ X dnů cestou. Další věc je že jsem výchozí brána do Maroka.
Motorku můžeš mít u nás i longterm
lako napsal:
Jasný chápu ale má to víc možností, pošleš si tam motorku na zimu a přiletíš se 4x projet na víkend. Nebo prostě nemáš na trip po andalusii 2 týdny ale týden, tak nezabiješ X dnů cestou. Další věc je že jsem výchozí brána do Maroka.
presne.. mne se hodne libi ta varianta, ze se jenom vratis...
A okolo Malagy to je bozi.. jih PT za rohem, Laguna Fuente di Piedra s plamenakama atd...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
lako napsal:
presne.. mne se hodne libi ta varianta, ze se jenom vratis...
A okolo Malagy to je bozi.. jih PT za rohem, Laguna Fuente di Piedra s plamenakama atd...
Ano, je to taky možnost.