Ahoj, neví někdo jestli v 595 lze navigovat po uložené trase, když bych se na ní napojil někde v půlce a chci po ní pokračovat?
Standardně když dám navigovat po trase se mě navigace zeptá jestli nejbližší bod má být start nebo cíl trasy, co je v pohodě když vyrážím z toho bodu a dál naviguje normálně po trase. Nevím ale jak nastavit aby mě navigace vedla po uložene trase, když se k ních chci připojit někde v půlce a jit dál po trase do cíle.
Díky za radu.
ty toulky s Garminem jsem už vzdal. Procházel jsem stejnými strastmi. Nepodařilo se mi to vyřešit...Třeba ty nesmyslné výpočty trasy.....nene.. Už jsem na to neměl nervy. S Garminem už nejezdím. Používám k navigaci mapy od seznamu nebo google...Samsung S8. Mám klid...
Ahoj, aktuálně se mi to děje na 595. Vidím trasu (nejrychlejší) a najednou se trasa změní nesmyslně o nějaký sjezd do zajíždky cca 500 m nebo 4 km a nevim proč a zas se po zajíždce vrátí na tu samou trasu. Naprosto nesmyslně se to mění. Zkusil jsem podklady i z Maypy.cz a stejně to takhle kraví. Vypnul jsem i Garmin route, aby mě to nehnalo přes useky, jenž 595 vyhodnotí jako zatáčkovitější a vhodnější pro moto. Nebo proč to to dělal.. Pokud tu danou odbočku co navrhuje přejedu po chvilce to přepočítá, a naviguje dál, ale kdybych to tam neznal nažene mě do města aktuálně jsem v sobotu bloudil po Příbrami... 2x mě to vracelo, vubec nechápu proč.. Abych se zas po 15km nablouděných vrátil na tu samou trasu.. Se pak bojim na to spolehnout mimo CZ..
Ahoj, neřešil jste někdo ulomené tlačítko on/off na Zumo 590/595? Lze někde koupit záda jako náhradní díl a nebo je jediná možnost sehnat celou nefunkční někde na ebay..
raider přiložený následující obrázek:
řešil jsem to před pár týdny - vzal jsem tyčinku z tavné pistole, lehce upravil na pruměr díry v Garminu, nechal o malinko přečnívat, přelepil americkou páskou a zatím to nechal tak - funguje...
Tohle je prostě konstrukční vada Garminů, stejně jsem to měl před lety u Oregonu 450...
www.fotomoto.cz
raider napsal:
Ahoj, neřešil jste někdo ulomené tlačítko on/off na Zumo 590/595? Lze někde koupit záda jako náhradní díl a nebo je jediná možnost sehnat celou nefunkční někde na ebay..
Dneska jsem se dostal k demontáži.Vzhledově je to ono ale ten z navigace má rozměry:
délka 14mm
vnější průměr 20mm
vnitřní 15mm
šířka v zarovnání závitu 13mm
Nic jínyho tam nedostanu
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre