Zdravím, zkusim ještě ozivit toto vlakno. Motorka běžela, pak začala jít za tepla na jeden válec a pak zdechla. Od té doby nic.
Jiskru hází, dal jsem nové svíčky dle manuálu, proměřil zkouseckou. Vstriky dávají, oba, sekvence, netečou. Zkoušel jsem je vyndat a startovat se vstřikem namířeným na karton. Nicméně, když startuju na sucho, bez fajfek na svíčce, tak jedna svíčka je mokrá, druhá suchá. To je divné.
Vemenil jsem hall sensor za nový. Ten starý mel pod horní izolaci už totálně popraskanou izolaci, že se jednotlivé žíly dotýkaly.
Nicméně starý senzor šel nastavit na sepnutí relatka (ještě jsem jako pokus vyměnil kabely, ale už bez stínění a stejně to nešlo natočit). S novým hallem tento zvuk relatka neslyším. At točím s deskou hallu jak chci. Napadlo mě, že může být ještě v háji to relé. Poradi někdo, které to je? Relé čerpadla?
Tak v tydnu mi pri 153 tis km odesel hall.Rano jsem vyjel do prace a po cca 8 km motorka chcipla a uz nesla nastartovat.Mel sem doma nahradni hall opraveny dle navodu.
Tak jsem ho namontoval a vse bezi,nastaveni podle OT v okynku na zavrceni cerpadla.
Dotaz: Nema tu nekdo ze severni Moravy instrument na presne nastaveni hallu???
Diky
Upravil ALF-gs dne 26.07.2024 14:45
Ahoj, není v okolí Řevnic (Pha-Západ) někdo, kdo by měl chytrou krabičku na nastavení Hall Senzoru a byl by ochoten na pár dnů ji zapůjčit? Případně podělit se se mnou o jakoukoliv radu k nastavení?
Vyměnil jsem Hall, zatím jsem ho dal jen na rysky a potřebuju dokončit seřízení. Za nabídky a rady velmi děkuji;-)