Kamarádi tak nějak se daří a tak se mi přes dům prohnala Odra.
Přikládám foto. Bohužel má pojistka je prioritně postavena jako pojistka stavby (budovy) a tak abych zmírnil nasledky, budu muset z té budovy vymáčknout co nejvíce.
Máte někdo možnost udělat faktur na revizi komínů, revizi případně nejaký servis na podlahové topení, omítky..nebo třeba je někdo pojištovák nejlépe čpp :-)
Nějaké rady. Za vše budu vděčný.
Nemusíte mě litovat, věděl jsem kam jdu, a po nedávných událostech taky vím že to jsou jen vjeci. Jsou důležitější vjeci, ale to neznamená že s tím nic nebudu dělat.
Tak třeba zase jednou na cestách.
Waltr.
Waltr přiložený následující obrázek:
S fakturou na podlahové topení bych dokázal pomoct. Eventuálně i na servis nějaké výpočetní techniky, čerpadel, kamerových či jiných systému v oblasti TZB? Klidně se ozvi, třeba dokážeme něco vymyslet.
Když nenajdu cestu, udělám si vlastní...
Jsem elektrikář, nejsem revizák, ale co ti můžu jako elektrikář nafakturovat, to záleží na tom, co potřebuješ. Dvacet do nákládů utopíkm v pohodě. Je to prd, ale prd k prdu.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Opava/Troppau fest zrizena...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A co třeba nějakou solidární sbírku nebo brigošku, než se snažit tlouct proti zdi? Myslím, že je tady dost lidi, co jim udělá radost když přispějou nebo přijedou s něčím pomoci.
puchyyla napsal:
A co třeba nějakou solidární sbírku nebo brigošku, než se snažit tlouct proti zdi? Myslím, že je tady dost lidi, co jim udělá radost když přispějou nebo přijedou s něčím pomoci.
Taky mě to napadlo... rád přispěju a pár korun by se, myslim, sešlo...
Ale záleží na Waltrovi...
...songs from the wood make you feel much better...
Waltře, dej do placu číslo účtu...
S lidma z práce jsme se už skladali na humanitarku do Jeseniku, tak prispeju i Tobe. Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ahoj kluci, děkuji za podporu, nejak jsem se tady neměl čas dívat.
Řešil jsem jiné prkotiny, a asi mi nebudete věřit, ta povodeň nebyla nejhorší.
Ale o tom jindy.
Předevčírem jsme se zase celá rodina sešli doma, včera jsem se projel do vedlejší dědiny na Adviku...tak už je to na lepší ceste. Pravda máme přízemí o století vzad, ale žijeme a jsme zdraví. Zavzpomínal jsem si na časy stavění domu a opět jsem byl instalatér a elektrikář...ale nový kotel jede a je teplo...dokonce máme internet
Vážím si vaši chuti pomáhat, ale nám dům stojí a máme tady spoustu přátel a rodinu..když vidím ty chudáky kdy jim to smetlo dům. Pošlete jim.
Ano bydlím u odry, tam kde se sejde se všemi svými přítoky...a občas bydlí Odra u nás.
Upravil Waltr dne 03.10.2024 12:58
Waltr napsal:
Ahoj kluci, děkuji za podporu, nejak jsem se tady neměl čas dívat.
Řešil jsem jiné prkotiny, a asi mi nebudete věřit, ta povodeň nebyla nejhorší.
Ale o tom jindy.
Předevčírem jsme se zase celá rodina sešli doma, včera jsem se projel do vedlejší dědiny na Adviku...tak už je to na lepší ceste. Pravda máme přízemí o století vzad, ale žijeme a jsme zdraví. Zavzpomínal jsem si na časy stavění domu a opět jsem byl instalatér a elektrikář...ale nový kotel jede a je teplo...dokonce máme internet
Vážím si vaši chuti pomáhat, ale nám dům stojí a máme tady spoustu přátel a rodinu..když vidím ty chudáky kdy jim to smetlo dům. Pošlete jim.
Ano bydlím u odry, tam kde se sejde se všemi svými přítoky...a občas bydlí Odra u nás.
postoj chlapa...
Přeju, ať je všechno trvale lepší a Odra trvale nižší.
...songs from the wood make you feel much better...
Waltr napsal:
Pravda máme přízemí o století vzad, ale žijeme a jsme zdraví.
na iDnesu byl clanek o domu ne na pilotech, ale jakoby dvou blocich s tim, ze ve spodnim patre se pocita se zaplavenim.
znamenalo by to dum sestrelit.. ale mozna to neni uplny nesmysl.. povolili by u vas neco vyssiho?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2