Ďakujem za odpoved.
Nemá niekto na predaj plexištít - normálne vysoký cca 50 cm napr. z nejakej prestavby?
Ešte jeden pokus s foto
Tryskac přiložený následující obrázek:
Tak vzal sem ju jen proto že je krásná a má opravdu 7000km.Prvni majitel.
Bohužel Dunaj byl až po budíky,takže komplet rozborka...Naštěstí byla pod vodou jen chvíli a hned to prodal.V motoru bylo jen 2 deci,v kardanu vůbec ten je dobře utěsnění.jinak vše co odelam tak rozdelat a vypucovat...pude zachránit.
Kupredu spatki ni krok...
Pěkná, jen ty plochý řídítka a jeden kotouč jsou nic moc. Za mě jeden z nejlepších dvouventilů, sice v ničem nevyniká, ale je hrozně pohodovej, relativně malej, ovladatelnej a krásnej. Jen si teda nejsem jistej, jak na tom budeš se svojí výškou jezdit Můj má namotáno něco kolem 50tkm a je to už druhá R80 co mám. První jsem měl taky červenou, pak 69 koňové CSko, ale nebylo to úpně ono, tak jsem se vrátil k R80 a prodávat už nebudu. Jinak jestli budeš rozebírat i převodovku, tak tam dej určitě i delší 5ku - to chci taky jednou udělat + jsem dal koncák ze 100RT tedy 33/11.
MALI přiložený následující obrázek:
Bohumil napsal:
Tak vzal sem ju jen proto že je krásná a má opravdu 7000km.Prvni majitel.
Bohužel Dunaj byl až po budíky,takže komplet rozborka...Naštěstí byla pod vodou jen chvíli a hned to prodal.V motoru bylo jen 2 deci,v kardanu vůbec ten je dobře utěsnění.jinak vše co odelam tak rozdelat a vypucovat...pude zachránit.
No tak to držím palce a budu zvědavý na vysledek
Pája
MALI...Tak ja na tom nikam cestovat nebudu...na to mám LC nebo 1100..
Dlouhou 5ku nemám ani na g/s a do gapa sem taky dojel...
Upravil Bohumil dne 25.11.2024 19:01
Kupredu spatki ni krok...
MALI napsal:
Pěkná, jen ty plochý řídítka a jeden kotouč jsou nic moc. Za mě jeden z nejlepších dvouventilů, sice v ničem nevyniká, ale je hrozně pohodovej, relativně malej, ovladatelnej a krásnej. Jen si teda nejsem jistej, jak na tom budeš se svojí výškou jezdit Můj má namotáno něco kolem 50tkm a je to už druhá R80 co mám. První jsem měl taky červenou, pak 69 koňové CSko, ale nebylo to úpně ono, tak jsem se vrátil k R80 a prodávat už nebudu. Jinak jestli budeš rozebírat i převodovku, tak tam dej určitě i delší 5ku - to chci taky jednou udělat + jsem dal koncák ze 100RT tedy 33/11.
Taky moc pěkná.
Tandelsi koncak určitě příjemné srazí otáčky. Otázka jestli pak nebude chybět dynamika.
Pája
Klidne bych ten prevod snesl jeste o chlup rychlejsi nebo prave jeste delsi 5ku. CS jsem měl upravenou bez kapoty. Ten motor byl super - fakt to litalo, ale bohuzel ten podvozek to uplne nestihal a ta motorka mi prisla vetsi, delsi a takova neohrabana proti R80. Hlavně mě to nutilo víc tahat za plyn. Dal bych z ni ten motor do R80 a bylo by to naprosto dokonalý letadlo. Kamarád má r80 na scramblera se 100kitem a taky to jede jak ďas. Nicméně to je možná právě výhoda R80 - nikam tě to nenutí spěchat, ale těch 50 koní je příjemných a když je potřeba, taky to jede.