basto napsal:
Joo asi ho nechám vyměnit, ať je klídek,stejne semnou gs dožije
To jsem si myslel taky a potom stačilo 3 dny na hotelu v Makedonii přemýšlet a GS zůstalo, jen o pár generací mladší. Po 15 letech to bylo jako zabít dítě.....
Tak to ta moja už děcko není sme spolu 18 let.
Kupredu spatki ni krok...
basto napsal:
To jsem si myslel taky a potom stačilo 3 dny na hotelu v Makedonii přemýšlet a GS zůstalo, jen o pár generací mladší. Po 15 letech to bylo jako zabít dítě.....
Ja ji kupoval v roce 2002
Už jsme oba asi důchodci
Upravil basto dne 22.11.2024 11:38
Mediku a když už jsi na ní vyměnil všechno, tak jsi jí zabil a rozebral na díly.
Teď se budeš za trest peklovat s plastom*dkou za kupu peněz.
Když by jsi vzal kilo dvacet, koupil by jsi voňavé 1100GS v Říši s nízkým nájezdem, tak by tě přežilo a žil by jsi bez výčitek.
...ale chápu Tvoje pohnutky. Nicméně jsem přesvědčen, že nebudeš šťastnější, jelikož to staré železo ti šlo k pleti a teď se musíš cítit jak když ti starý kyčel nahradí namísto titanu polypropylenem. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Mediku a když už jsi na ní vyměnil všechno, tak jsi jí zabil a rozebral na díly.
Teď se budeš za trest peklovat s plastom*dkou za kupu peněz.
Když by jsi vzal kilo dvacet, koupil by jsi voňavé 1100GS v Říši s nízkým nájezdem, tak by tě přežilo a žil by jsi bez výčitek.
...ale chápu Tvoje pohnutky. Nicméně jsem přesvědčen, že nebudeš šťastnější, jelikož to staré železo ti šlo k pleti a teď se musíš cítit jak když ti starý kyčel nahradí namísto titanu polypropylenem.
Právě při rozebírání jsem objevil další "pasti", které tě dříve či později doběhnou. Hlavně v elektrice. Uvědomil jsem si, že už nemám chuť a ani možnosti repasovat 1100. Nemám kde, nemám ani kůlnu, natož garáž. No a Bob mě přesvědčil na posledního vzducha. Rakev kapsy nemá, tak za co už utrácet? Letos jsem najel prd, měl jsem v generálce sebe a ještě to není doladěný. Příští rok se snad konečně pořádně svezu. Doufám. Jinak mě zbyl ještě motor, podsedlovka a zadní brzda komplet. Asi to dám zjara za nesmysl, ať se na to už nemusím koukat. Furt je mě to líto, ale už to nejde vrátit. V Říši najít voňavou jedenáctku už je takřka nemožné. Přechází do kategorie veterán.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
basto napsal:
Tak né, že jí budeš sexuálně obtěžovat, když už to není trestný
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
basto napsal:
Tak né, že jí budeš sexuálně obtěžovat, když už to není trestný
No dneska už aji to poplacani po nádrží je seksuelni haraseni...
Kupredu spatki ni krok...