Dobrý den, rád bych si udělal radost dalším strojem do stáje.
Když by někdo prodával zachovalé r1100gs budu rád za nabídky.
Nejraději 1996 a mladší ,kosmetiku neřeším, pouze solidní stav, když bude černá barva nebudu se zlobit.
Bohumil napsal:
Tak taková tu na tebe čeká,zítra ti ju nafotím.akorat tu kosmetiku tam budu muset vyrobit,je moc hezká.
Bohušu, ty pustíš ze stáje tvoju voňavku?
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdepak,ta moja kterou mám 18let má nevycislitelnou hodnotu...
No a tu druhou sem nevyfotil...zítra si už snad sebou vemu tablet a vyfotím.ale nejlepší by bylo dojet a u kafe prohlídnout je to prostě hezká černá motorka bez abs,esy a asistentů prostě motorka.
Upravil Bohumil dne 14.01.2025 16:09
Kupredu spatki ni krok...
ta Bohušova je fajnová, po servisu, mět místo tož to veznu hneď, ale zas, kůpit si po osmé 11ku už je taky moc
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
96, 85000km,novy plynový lanko,nová zadni guma,novy zadni desky,po velkým servise,plná nádrž vervy,tankvak bmw,topkejs orig bmw,blastry acerbis,svetlo touratech,orig padaky.
Bapka mě to zaskládala kvítkama.pri vážným zájmu za 70000 vytáhnu a nafotím.
Bohumil přiložený následující obrázek:
Bohumil napsal:
Bapka mě to zaskládala kvítkama.pri vážným zájmu za 70000 vytáhnu a nafotím.
Bohumile ja se z Tebe fakt poseru, prvne jsem koulal na foto az pakt na text a poprskal jsem si mobil
Ajgdyz vím co od něho čekat, tak sem dopadl stejně
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Kupec aby k Bohumilovi přijel s mačetou a zachránil jedenáctku jak Šípkovou Růženku.
Upravil Hrabe_X dne 16.01.2025 08:34
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /