Hračka na baterky. Možná to někoho osloví. Proč ne, jen jsem zvědavej, jak na to napasujou laďák, aby to dělalo kravál přes 3 okresy, což je u velkého počtu motorkářů stežejní parametrLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já rád plánuju kam se chci dojet podívat a co kde chci vidět. Nikoliv kam až dojedu na jedno nabití a jak dlouho tam vykysnu.
Proto jsou pro mě el.auto i motorka v tuto chvíli neakceptovatelné.
Malé el. auto nebo el. skútr na přibližování do práce, nákupy a nabíjení u baráku si v budoucnu dokážu představit. Zatím je to finanční nesmysl.
To z odkazu je věc, která u mě nevyvolává žádné emoce a tak jí nemá cenu komentovat.
Upravil Hrabe_X dne 16.01.2025 10:52
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hele, designově je to hezky udělaný, ne jak nová Jawa Geely.
Je to určitě hezký pockin od kluků z CZ. To že je to dělaný v Asii, je dnes normální. Tohle nijak nebudu “hejtit”.
Pokud jde o ten dojezd. Jasně, není to 300-350 km jak benzínovka, a dobít zabere 1-2 hodiny.
Na druhou stranu, tohle není cesťák, ale komínovka. Takže za mě, dojezd je cajk. Nabíjení? No to se snad časem zlepší.
Ano. Na jízdu do práce je to drahý, ne jak skutr. Nejsem fanoušek elektroaut a motorek. Ale nevadí mi to. Vadí mi ta politika kolem toho.
Takže, kdybych jó nevěděl co s penězi, tak bych si to uměl představit ve své garáži. Ale prvně bych se na tom musel svést.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Plus dodám k tej číně, můžeme si za to sami, výrobu jsme si v EU zabili, čína to umí a dělá to dnes v mnoha směrech levně a stejně ne li líp jak my tady v EU.
Mulže se nám to nelíbi, nemusíme s tím souhlasit, ale je to tak. A že je to špatně? To se taky shodneme. Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Hele, designově je to hezky udělaný, ne jak nová Jawa Geely.
Je to určitě hezký pockin od kluků z CZ. To že je to dělaný v Asii, je dnes normální. Tohle nijak nebudu “hejtit”.
Pokud jde o ten dojezd. Jasně, není to 300-350 km jak benzínovka, a dobít zabere 1-2 hodiny.
Na druhou stranu, tohle není cesťák, ale komínovka. Takže za mě, dojezd je cajk. Nabíjení? No to se snad časem zlepší.
Ano. Na jízdu do práce je to drahý, ne jak skutr. Nejsem fanoušek elektroaut a motorek. Ale nevadí mi to. Vadí mi ta politika kolem toho.
Takže, kdybych jó nevěděl co s penězi, tak bych si to uměl představit ve své garáži. Ale prvně bych se na tom musel svést.
Hele kdyby to bylo aspoň bmw...ale dávat tohle na stránky baworak.cz mi přijde trochu mimo misu a mel bys změnit doktora.Kupredu spatki ni krok...
Ja nevim, do mesta je 220kg nesmysl a pri spotrebe Vlnky 2l a Groma 1,8l a vaze 101kg mi ta elektrika do mesta nedava smysl a mimo mesto je dojezd k nicemu. Na Rable mam pohodovy dojezd pres 700km.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Ja nevim, do mesta je 220kg nesmysl a pri spotrebe Vlnky 2l a Groma 1,8l a vaze 101kg mi ta elektrika do mesta nedava smysl a mimo mesto je dojezd k nicemu. Na Rable mam pohodovy dojezd pres 700km.
Zas takový E-skůtr, co by ale musel trochu jet, by ale nebyl úplně blbý
A nové GS Adventure je tak hranaté proto, abychom si zvykli, že v příští generaci už ta nádrž nebude nádrž, ale baterka ... a hlavně BMW nesmí zapomenout doplnit logo o duhové barvy
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[10.8Kb]
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak pro mě je to spíš taková "zajímavost" a nepříjde mi to "přehnaně drahý".
Když to stojí o ca 30-35% víc jak každá jiná 125ccm motorka od Yamahy, Hondy, atp.
Ten výkon je stažeej účelově, aby to spadlo do řidičáku"B"... jinak kdyby to mělo těch 25-30kW, tak si myslím, že jakože ve své kategorii by to bylo zcela o.k.
Pak ale je tu ještě servis, provozní náklady atp...
No, uvidíme...
No, co je na těch motorkách dobrý?
Zátah. A hlavně. V Rakousku s tím projedeš Alpy a nikoho tím nesereš.
Jestli je ale v tom ten požitek? Nevím. Zkušenost s tím nemám.
Resp. Na ele motorce/ skutru jsem jel, ale jen krátce. Ne tolik, aby z toho šel udělat závěr.