Ahoj, nemáte někdo doma na prodej podsedlový kryt, který vyráběl jako doplněk buď Touratech (obrázek vlevo) nebo Wunderlich (obrázek vpravo) a byl byste ochoten mi ho prodat? Sháním kryt na obě dvě strany.
Uvítám i tip, jestli víte ještě o něčem jiném.
Díky!
P.
paulik78 přiložený následující obrázek:
Ten vpravo je touratech pro jednodílné sedadlo.ty mám já...
To už asi neseženes,spíš tak půjčit a vyrobit třeba na 3D ?? Ty mensi mají zezadu nalepenou objimku na trubku na nacvaknuti na rám a ten pro jednodílný sitz má jen dírku na šroubek ten je úplně jednoduchý...
Upravil Bohumil dne 10.01.2025 16:02
Kupredu spatki ni krok...
Aha, to jsem nevěděl, že dělal Touratech pro jednodílné sedadlo. Vím, že Wunderlich dělal něco podobného, jen jsem nenašel narychlo fotku. Tak to bylo asi nejspíš taky pro jednodílné sedadlo.
S tím přiděláváním na objímku jsem obeznámen. Měl jsem to před mnoha a mnoha lety, ale tu motorku s těmi kryty už dávno nemám.
Vyrobit na 3D by asi nebyl problém a možná to tak skončí, když neseženu.
Každopádně dík!
Wunderlich dělal také pro jednodílné sedlo ADV, na tomhle odkazu na tom mají sice to jejich "komfort" sedlo ale ten kryt sedí i k BMW ADV sedlu. https://www.quisp...komfort-3/
raider napsal:
Wunderlich dělal také pro jednodílné sedlo ADV, na tomhle odkazu na tom mají sice to jejich "komfort" sedlo ale ten kryt sedí i k BMW ADV sedlu. https://www.quisp...komfort-3/
Díky za odkaz, tohle jsem ani nenašel. To je ale už moc veliké, to ne.
Tak do pátku bych měl mít STL skeny obou stran. Je to verze na GSA (jednodílné sedlo).
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
No kdybys mohl naskenovat a udělat model aj na dvojsedlo, měl bych zájem. Ty plastíky na dvojsedlo bych dodal. Vytisknu si to doma.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Hoši k čemu je to dobrý? Přemýšlím že bych tý svojí bábě s jednosedlem udělal radost, ale zatím mi to přijde jako další místo kde se spíš bude držet bordel.
3D scany mám, teď na tom bude ta nejvíc složitá práce, převést to do pracovní podoby aby to šlo vytisknout. Posláno... budeme se bavit dál co a jak...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...