paja1 napsal:
... Hlásím se k lidem kteří pravopis nikdy moc neřešili.
Se vší úctou, pravopis by se řešit měl. Je to vizitka člověka, stejně tak sprostá slova, v džínách jít do opery nebo vrátit v restauraci studené gazpacho na ohřátí :-)
Dobrý den vespolek.
Děkuji za rozšíření mých znalostí bontonu. Odedneška si budu pamatovat že je v pořádku vetřít se někomu do zcela technického tématu a hned bez okolků ho začít urážet . Na druhou stranu už vím, že je bez výhrad neodpustitelné, věnovat se technice a opomenout zásadní problém genderové vyrovnanosti ,obsazení měkého I a písmenka Y ( ono to není tvrdé y ale ono se vymezilo jako YPSILON) ve větě.
Pokud bych na svých výletech dostal možnost ,zúčastnit se na některé slavné scéně ,některého slavného kusu ze žánru opery a čistě náhodou sebou neměl smoking . Pokud by mě pustily do hlediště, budu se chovat tiše ,nikoho nebudu urážet a budu se snažit všemi póry těla vstřebat výkon protagonistů. Podle mě je život krátký a je větší hřích nezúčastnit se takového zážitku jen kvůli kusu hadru. Pokud jsem se situací dobře obeznámen ,dobrý uvaděč by měl mít v záloze na požádání aspoń záložní sako. (do stejné kategorie patří heavy metalové koncerty, stejně jim noty napsal už mr. Beatowen).
Pokud se dostanu do situace kdy některému pokrmu nebudu rozumět, nebo si s ním nebudu vědět rady, třeba jako s gaspaciem: Zavolám si číšníka poprosím ho o pomoc a nechám si situaci vysvětlit, případně přijmu pomoc. Pokud vím číšníci kteří jsou na dostatečné úrovni jsou na to připraveni. Pro tento případ platí stejné pravidlo jako pro již zmíněnou operu. Život je moc krátký na to abych neochutnal skoro všechno i přes prodělané faux pas.
S přáním hezkého víkendu
Hlouch Petr .
A TED UŽ BĚŽTE **** DO PRDELE NEBO TŘEBA NA OFF TOPIK
teda ti co neřešíte převodovky. ti co řešíte převodovky prosím sem, Děkuju.
-potřebuju vědět jestli se dá přední část převodovky vyměnit za jinou nebo jestli jsou spárovaný , případně jestli někdo nemá?
-potřebuju vědět jestli má cenu dávat neorigo ložiska a gufera nebo se to nevyplatí?
-potřebuju potvrdit že pajšl z m97 a ložiska z m97 můžou do karterů m94 prej jo chcu to jenom potvrdit?
- dejte mě prosím návod at´to moje téma zkultůrním z odkazů udělat aktivní apod.
- až budu mít převodovku doma jestli se někdo té mé kozi neujme kdybi byl nějaký znalý guru ochotný vyvalím klidně sud a do placu hodím nějakej ten salám a pod ....
Děkuju předem za ochotu
Upravil Petr r1100gs dne 24.01.2025 22:00
@Petr r1100gs -> opravil jsem ti odkazy, abys je měl aktivní a poslal SZ abys to příště zvládl sám. Ta práce co jsi si tím dal si to zaslouží
Pěkná práce Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992
Sniper napsal:
@Petr r1100gs -> opravil jsem ti odkazy, abys je měl aktivní a poslal SZ abys to příště zvládl sám. Ta práce co jsi si tím dal si to zaslouží
Pěkná práce
Ahoj, jen z mý zkusenosti kdysi dávno na 1100ce. Byla z roku 99. Nejednodušší a nejrychlejší bylo koupit jinou převodovku, stála tenkrát 12 tis v Budějkách a vyměnilo se to a motorka jezdí dodnes.
Racek napsal:
Ahoj, jen z mý zkusenosti kdysi dávno na 1100ce. Byla z roku 99. Nejednodušší a nejrychlejší bylo koupit jinou převodovku, stála tenkrát 12 tis v Budějkách a vyměnilo se to a motorka jezdí dodnes.
Mám možnost vzít jednu s poškozeným obalem ,jinak ok. Proto řeším tu možnost sestavení v obalu z m94 to znamená v mým původním, nebo předělání přední části . Navíc mají všechny převodovky nalítáno tolik ,že si v nich nerisknu nechat starý ložiska a gufera. Takže proto to moje detektivní pátrání
Kdyby šlo zopakovat to co jsi udělal ty bylo by to asi nejlepší.
Díky za zkušenost