Pořídil jsem si nově r1200r a když ji nastartuji ozve se klepání v intervalu necelé vteřiny. Které občas zmizí a do půl minuty je pryč úplně. Zdá se mi že vychází z prostoru okolo řemenu. Máte nějaký tip? Děje se to jen při studeném startu.
Ahoj,tip by jsme měli.Ale možná by to chtělo si aspoň vyplnit profil a když někam vlezu tak pozdravit a popřípadě poděkovat za odpověď....
Tak začneme znovu ano ? Jako ve školce...Kupredu spatki ni krok...
Zdravím v BMW komunitě a děkuji za milé přivítání. Rýpnutí beru, ale ocením spíše technickou odpověď. Napadá mě že může hlučet starý řemen nebo alternátor. Ale nevím. Děkuji za tipy.
Francis napsal:
Postoupíme ze školky do školy a naučíme se česky :-)
Správně má být "Ahoj, tip BYCHOM měli."
Tak už víme gdo je tady nejchytřejší a mohl teda rovnou poradit....
Já tipuju napinak retezu na levé straně.chce to ale poslechnout,buď to natoc na video nebo tam mas místního člena servisak.Ten to poslechne a popřípadě opraví...
Upravil Bohumil dne 14.02.2025 06:09
Kupredu spatki ni krok...
To vypadá jako kdyby povrzaval řemen.ale nějak divně se to ozývá v té garáži,skus po startu přidat trochu plyn jesi se chytne.
Sak sem mu už psal že tam má servisaka v Praze ale na tebe sem zapomel.
A já mu přeci neradim že má něco opravovat...tady se už taky poslední dobou člověk akorát dozví že napsal akorát špatný Y nebo I....
Upravil Bohumil dne 15.02.2025 17:50
Děkuji za rady i nabídku servisu. Měl jsem v plánu to probrat v týdnu se servisem kde to znám a kam jsem chodil s Japoncema. Jinak ten zvuk hned po startu je na videu hrozně zdeformovaný. Mobit to nepobral. Nějak se to přehltilo a ve skutečnosti to zní vcelku normálně. Jde mi hlavně o to cvakání co na videu připomíná klapání psacího stroje a je markantní okolo 20.s Dělá to jen studený. Při koupi jsem to neslyšel.
Pokud chceš mít jistotu, tak je nejlepší zajít tam, kde ty baworáky znaj jak svý boty. A to místní člen servisák je!
Je to borec v tvém rajónu. Domluv se s ním. Zkoukne ti to celé.
Nechci nijak snižovat kredit tvého servisu na japonce, ale každá mašina má svoje.
Jo jinak, vítej a ať se ti tu líbí.
Upravil VojtechPolicky dne 16.02.2025 08:28
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Alchymista napsal:
Děkuji za rady i nabídku servisu. Měl jsem v plánu to probrat v týdnu se servisem kde to znám a kam jsem chodil s Japoncema. Jinak ten zvuk hned po startu je na videu hrozně zdeformovaný. Mobit to nepobral. Nějak se to přehltilo a ve skutečnosti to zní vcelku normálně. Jde mi hlavně o to cvakání co na videu připomíná klapání psacího stroje a je markantní okolo 20.s Dělá to jen studený. Při koupi jsem to neslyšel.
Takhle z tvého popisu to zní jako napínák řetězu pro pohon olejového čerpadla, ale jak už tady bylo psáno, chce to slyšet naživo.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA