Třeba to někoho zaujme tady. Dal jsem to na Bazoš, ale pro místní členy by byla laskavá sleva. Hlavně kdyby to někdo uměl využít. Je to z pozůstalosti a já s tím neumím. https://stroje.ba...00-hsa.phpLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Krásná obráběcí mašina.
Škoda, že pro ní nemám místo a barák není nafukovací... Tohle bych uměl využít. Nový majitel bude určitě spokojenej.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
xylem napsal:
krasnej kus zeleza, trochu odvazna cena, ale jestli ti tam bude jeste v kvetnu prekazet, tak cinkni, domluvime se
Já jsem jen "likvidátor" pozůstalosti. Našel jsem ho v prodeji jen loni a holobyt edition byl za 2000,-€ Tak jsem si řekl, že když k tomu je "slříň" a halda udělátek, tak to zase tak přemrštěné není a navíc jsem na tenhle web a pro místní členy inzeroval slevu. Nevím kdy to půjde do světa, zase nějak spěch není, ale upřímně, i když bude v květnu stále v dílně, tak si nevzpomenu se ozvat. Za dva měsíce zapomenu i svoje jménoLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz