Tak Ostravar ti nevoní. Myslím ze Banik o víkendu ukázal jak je to s tou Plznickou….Bernard to není, ale taky není špatná. Šaty pochválim i Medikovi, před 14 dny jsem mu chválil jogingovou soupravu. ????????
Bernard už mě teče i ušima, Ostravar by byla příjemná změna. Furt si pamatuju, jak si dovalil bečku na Radarku a nebylo to špatný pivo. Plzní nic nezkazíš, ale ani si nijak skvěle nepochutnáš. S vlhkým okem vzpomínám na produkci Koutu, který to už vzdal.
Tak moje pohodlná souprava neškrtící kypící břich se ti zalíbila. Inu, pohodlíčko už vítězí nad estetikou Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jak jsem říkal Bobovi, zatím fakt nevím,zda dokážu přijet. Máme nějakou rodinnou akci a trošku si hraju s myšlenkou v pátek večer ujet a do oběda v sobotu se vrátit, ale vše záleží na aktuálním rozpoložení a domácí atmosféře. Rád bych se měl kam vrátit. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ivo Bohuslav napsal:
Mediku, jasný, je to tajný, ale klidně Ti babu vezmem( aspoň nebudu poslouchat kecy, že tam zase neni). Snad cestou nedorazim do přechodu.
...vždyť Ty už máš přechod dávno za sebou "Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Ivo Bohuslav napsal:
Mediku, jasný, je to tajný, ale klidně Ti babu vezmem( aspoň nebudu poslouchat kecy, že tam zase neni). Snad cestou nedorazim do přechodu.
Asi to nakonec nebude třeba. Evík pořídíla novou "kastli".
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak bohužel nedorazím. Rodinné povinnosti mě tentokrát nedovolí odjet. Užijte si akci, počasí by mělo motorkám přát.
Páteční dobrota a uzené zní luxusně. Pošlete sem alespoň fotku, ať si poslintám displej. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Sniper napsal:
Ehm ... asi budu za blondýnu ... ale kam že to jedu Sem?
Správně. https://mapy.com/...0&z=18
Nemám rád gůgla
Upravil Medik dne 21.05.2025 07:39
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.