Ty zvuky jsou vážne nepříjemný.... Při jízdě ve dvou to bylo ještě horší. Ono ty dva 600ccm popelníky asi budou náchylnější k detonacím. To já to krmím až cca od 3,5tis ot a stejně to tam bylo. Akrapovič a lepší palivo se zdá, že to schovali Jo a VIF + N95 mi taky nepomohlo
JakubS8 napsal:Tak dík teď jsi na to kápl - ještěže jsi nám to řekl - teď jsem teprve v klidu ????????????????????????
Pro nás, co jsme začínali v autech s mechanickým rozdělovačem zapalování, ve kterém byla odstředivá regulace předstihu, ladili jsme předstih pootáčením rozdělovače nebo laborovali s výměnou pružinek či závaží regulace, je to pochpitelná věc. Prostě nešlo kdykoli sešlápnout plyn na podlahu, motor začal "zvonit" a vyřešilo to ubrání plynu.
Dnes jsou v motorech čidla klepání se zpětnou vazbou na předstih zapalování, ale každá regulace má své hranice.
Víš tady jsi úplně mimo. Taky jsem to řešil i se Servisákem. Opravdu jsem nepřidával bezhlavě, prostě nepomohlo nic než podřadit. Čím větší zátěž a vyší kval, je třeba prostě více točit. Nerozumím tomu, proč když má motorka i tam dot síly. Né že bych to podtáčel, ale na šestku ve dvou minimálně 4000 jinak je z motorky Ducati.
Myslel jsem že to je časování ventilů...přesně u 3500 to začne.
A nepomůže ani echt citlivá práce s plynem, buď to přetrpět do 4 nebo kvaltovat.