Já měl před GS dlouhou pauzu – a před ní jenom dvě motorky, z čehož lepší byla asi Honda CBX 750F, protože většinou jezdila. Na rozdíl pd předchozí Gilery Dakota, kde na hodinu jízdy připadal tejden opravování všeho možného pořád dokola.
Sníženou kvalitu fotky vysvětluje to, že jde o deset let starej sken. Sníženou kvalitu mentální vyspělosti řidiče lze snad vysvětlit tím, že jsem byl mladej a blbej.
cerv přiložený následující obrázek:
Ale dobře, tak před BMW to u mě byly jen Jawičky a Zundapp 50ccm, což byla taky strojovna, sice to jelo 40, ale kopec nekopec (narozdíl od fichtla)
A z Jawiček - 350 rok 62, vyběhanej 6. výbrus, na tachu 88 000km, tahala jak blázen !! A hlavně od doby co jsem tam dal 65W halogenku tak svítila jak blázen, kdyby takhle svítilo GS ...
A druhá Jawa 250/559-05 Panelka Automatic, moje princezna, i kdybych musel prodat všechny, tak jí nikdy. Zvlášť teď, když jsem do ní po několika letech vrátil automatickou spojku co předchozí majitel vyhodil a sešteloval to, že to i jezdí Škoda že jízdní vlastnosti ála Pionýr - nebrzdí, nejede, nesvítí.
MotoPaja přiložený následující obrázek:
[118.3Kb]
Upravil MotoPaja dne 07.05.2009 11:24
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
Tak sem taky hodim mojí předchozí motorku. Měl sem jí 8 let a max. spokojenost do tý doby než sem se svez na BMW.
PetrPROCH přiložený následující obrázek:
Deny napsal:
Měl Jste někdo tohle hovádko? Projel jsem s ním Dolomity a po roce jsem ho vyměnil za vysněnou R 1100 GS.
Měl jsem přesně tu samou v těchto barvách.Rv.91.Takovej trochu autobus,rád na ní zavzpomínám,ale zase tak moc mi nechybí.1100 mi natolik přirostla k srdci,že mám pocit že už nikdy nechci měnit.
Asi moje nejlepší motorka před BMW byla XRV 750 Afrika Twin. Štvaly mne na ní jen dvě věci. Sedlo a později výkon. Jinak na ní nedám dopustit.
BIGR přiložený následující obrázek:
[86.75Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
bohužel nemám fotečku je to už 6 let,ale byla to Honda vf750f (řvoucí jelen) 1986 byl to nazec pak bouračka ve 130km/h a šla do kopru no a pak přišlo Geso
Emilio napsal:
Proč tam je dole v rohu www.motorkari.cz???
Bo na kompu už ji nemám a tam je uložená už mrak let na webu v mojim profilu - heč.
Upravil Hrabe_X dne 07.05.2009 14:48
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /