zdravím vás, mám problém s vracením se plynového heftu.
Lanko jsem zkontroloval, jde krásně. heft jsem sundal vyčistil , promazal ale pořád se mu nechce. Máte s tím někdo zkušenost? f 650 gs dakar 2004
Díky Petr
Pricin může byt několik... ozubené části na rukojeti, klapka atd atd.. napiš odkud jsi a treba te můžeme nasměrovat někam kde ti nekdo kdo to zná pomuze
jezek napsal:
Pricin může byt několik... ozubené části na rukojeti, klapka atd atd.. napiš odkud jsi a treba te můžeme nasměrovat někam kde ti nekdo kdo to zná pomuze
Díky za všechny uživatele všem klukům machrům co vždy a ochotně pomůžou s radou fakt mě to dělá radost jak se snaží hned pomoci.
Takže všichni ti Ježkové,Tondové,Servisák,David Gruber,Francisové,Pepínové + ostatní díky Vám všem za všechny za užitečné rady + snahu pomoci.
Píšu to za všechny komu ta pomoc pomohla,protože v dnešní době se už moc vděčnost + hezky poděkovat nenosí.
jezek napsal:
Díky za všechny uživatele všem klukům machrům co vždy a ochotně pomůžou s radou fakt mě to dělá radost jak se snaží hned pomoci.
Takže všichni ti Ježkové,Tondové,Servisák,David Gruber,Francisové,Pepínové + ostatní díky Vám všem za všechny za užitečné rady + snahu pomoci.
Píšu to za všechny komu ta pomoc pomohla,protože v dnešní době se už moc vděčnost + hezky poděkovat nenosí.
Veď odpoj lanko a potiahni ho či sa vracia. A nie, hľadaj po lanku, klapke a tým smerom. Ak áno, tak prevod, rukoväť, grip či nešúcha o závažie prip či sú není krivé alebo rozklepane rajdy na konci....není to atómová veda, stačí klídek, dobré pifko a pohrať sa s tým
A hlavne skontroluj či máš dosť vody v ostrekovači
Ešte ma napadlo ak nemáš správne vedené lanko tak sa môže pri otáčaní rajdov zalamovať, takže skontroluj aj či sa to mení pri otáčaní rajdov. A tiež som sa stretol s vratnou pružinou na klapke ktorá bola založená "o závit" menej