Bob napsal:
Přijedou:
Bob
Medík
Kašák
Francis
Newman
Pan Jelen
Pan Hrabě
Jenček GS
Martin Tlustoch
Francis
Brnák Jim
... to ten seznam nějak notně prořídnul
Zachraňuju to dvojzápisem, snad z toho nebude dvojplatba :-D
Rosnička ve sklenici od okurek leze po žebříku nahoru, sice nebude hic ale snad skoro bez deště dnes a v neděli. Sobotní vyjížďka bude jen pro otrlé.
Upravil Francis dne 15.05.2026 07:48
Chlapi omlouvám se, ale já do toho "hážu vidle". Nechce se mi v tomhle počasí jet jen na otočku - večer z Moravy do Machova a ráno zpět (v sobotu v 15h potřebuji být Iloně od Joea v Kubšicích na narozkách). Těšil jsem se, že se hezky projedu na nějakém veteránovi přes Vysočinu a Orlické hory a večer si s váma dám pivko, ale do tohoto se mi motorka tahat nechce. Příští víkend na 300ZGH potřebuji být "ready", a tady bych šel nějakému nachlazení, rýmě dost naproti. A autem fakt jet nechci. Užijte si to, bavte se a setkáme se někdy jindy. Kdyby jste někdo jeli příští víkend do Hořic na 300ZGH, tak se zastavte na kafe, pivko - v depu sidecar Z55.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Chlapi omlouvám se, ale já do toho "hážu vidle". Nechce se mi v tomhle počasí jet jen na otočku - večer z Moravy do Machova a ráno zpět (v sobotu v 15h potřebuji být Iloně od Joea v Kubšicích na narozkách). Těšil jsem se, že se hezky projedu na nějakém veteránovi přes Vysočinu a Orlické hory a večer si s váma dám pivko, ale do tohoto se mi motorka tahat nechce. Příští víkend na 300ZGH potřebuji být "ready", a tady bych šel nějakému nachlazení, rýmě dost naproti. A autem fakt jet nechci. Užijte si to, bavte se a setkáme se někdy jindy. Kdyby jste někdo jeli příští víkend do Hořic na 300ZGH, tak se zastavte na kafe, pivko - v depu sidecar Z55.
Ahoj Toníku.chápu,zapálíme i za tebe svíčku u Vevise.Asi se přijedu podívat na Vás přístí víkend do Hořic.
Bobe, hlásím že o víkendu mám ,,vodní" hlidku. Takže se určitě neuvidíme.
Navíc máme v kraji zákaz jakychkoli veselosti do doby než se Baníček vrátí mezi elitu... dejte si jedno za mě.
Tady v nedeli začínají seče... jsem na cca 6-8 tydnu v zasade nonstop busy.
Mmch seka se i v okoli Machova.. muzete vyrazit hned rano chytat srncata do beden. Rukavice mate a vetsina z vas je tlusta, takze pohyb jest silne doporucen : P
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2