Všechny ZFE verze HIGH s ESA
ZFE z roku 2005 chybu nehlásí, při zapnutí zapalování LED světlo blikne.
ZFE z roku 2006 chybu hlásí, po půlhodině zhasne, při zapnutí zapalování blikne.
ZFE z roku 2010 z DOHC chybu hlásí, po půlhodině zhasne, při zapnutí zapalování světla NEbliknou.
Upravil Francis dne 20.12.2024 18:16
Trochu to opráším, OSRAM NIGHT BREAKER LED SPEED H7 +450% na GS 2012 budou hlásit chybu či nikoliv? A dát jen potkávací a na dálku ,,normální,, H7? Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Dobře, děkuji za 5 stejných odpovědí , ale ptal jsem se zda vyskakuje chyba a zda LEDky může dát i do dálkových, jestli je vůbec vidět lépe u toho toku světla, který není jako klasika
Upravil John_Ice dne 14.06.2026 06:14
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Chyba by neměla vyskakovat a jde to dat i do dálkového.. ale vlastně chyba ti brzo vyskočí protože Osram brzo zhebne.. nejhorší a nejdražší žárovka kterou jsem kdy měl.. reklamoval jsem si asi 5x kazdejch čtvrt roku.. pak jsem dal lepší čínu a mam klid a svítí super
ZFE z roku 2004 a LED H7 Cyclop eye 10t lumen (USA) chyby nevyhazuje, při otočení klíčku problikne.
Mám je obě, tedy i dálkové. Za těch několik let co je tam mám žádná neumřela, žádná chyba se neobjevila. Světlo nastavené aby neoslňovalo. Za mě to byla jedna z nejlepších věcí co jsem pořizoval.
Neexistuje špatné počasí!
vvalosek napsal:
ZFE z roku 2004 a LED H7 Cyclop eye 10t lumen (USA) chyby nevyhazuje, při otočení klíčku problikne.
Mám je obě, tedy i dálkové. Za těch několik let co je tam mám žádná neumřela, žádná chyba se neobjevila. Světlo nastavené aby neoslňovalo. Za mě to byla jedna z nejlepších věcí co jsem pořizoval.
Čau, posli odkaz kde se to da sehnat. Geeso svítí bez přídavek opravdu bídně.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Přidej k LED "žárovce" odporový bočník alwspoň 35W a vyřešíš CAN-BUS chybu, můžeš pak použít jakoukoli LEDku. Bočník silně topí, je dobré drcpáskou někam na kovovou plochu připevnit, aby odváděla teplo. Nedávej bočník dovnitř světlometu, někam ven na rám.
Upravil Francis dne 15.06.2026 07:50