To Alda:ty mě drtíši když vím,že umíš německy max guten tag,ale na moto když jsem ti jí přivezl jsi měl 7000km nyní cca 40000 za necelé za dva roky kurva najedeš 33000km a pak je pro tebe si udělat 300km výletfakt tomu nerozumím,ale pokud jsi spokojenej s Bychlem ok je to asi co člověk to zkušenost a každej se musí rozhodnout sám.
S tím autecem je to zajímavé btw nemáte někdo info kdo to koupil?chran nás ruka od Charouze a jim podobným
Když mají v tom Autecu stop stav , fungluje tam alespoň prodej hadrů a helem ?
Rád bych omrknul cross helmu s kšiltíkem a nerad bych na ní čekal pětiletku.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pavel GS vyletnik napsal:
Dneska jsem tam byl, fungujou normálně, akorát ted nedostávaj nový díly, takže servis funguje, ale asi jen ze zásob co má, co se týká hadrů, helem atd.. tak taky fungujou, ale nevim jestli dostávaj nový zboží.
Kamarád si tam objednal helmu na svojí ober velkou hlavu asi před měsícem a dodnes jí nemá, takže zásobování asi opravdu nic moc...
GS 1200 R Adventure
Bobe.
1) Nejsou to necely 2 roky, ale pouhej rok a 2,5 mesice jezdeni :-)
2) nejde o 300km, asi sam moc dobre vis, ze jsem docela casove / pracovne vytizenej. Udelat si v tydnu jednodenni vylet, kdy musim na cas najet 600km a +-6 hodin v tom stravit cekanim, je proste nesmysl. No ne?
Jeste ze mi Wing poslal to DVD, koupim diagnostiku a muzou mi vsichni vy..... pr...
Pavel GS vyletnik napsal:
Dneska jsem tam byl, fungujou normálně, akorát ted nedostávaj nový díly, takže servis funguje, ale asi jen ze zásob co má, co se týká hadrů, helem atd.. tak taky fungujou, ale nevim jestli dostávaj nový zboží.
Kamarád si tam objednal helmu na svojí ober velkou hlavu asi před měsícem a dodnes jí nemá, takže zásobování asi opravdu nic moc...
to jsem si oddych, ve středu tam jedu na servis
BMW R1200RS
...podle mně fungujou normálně, V pondělí jsem objednával díly, ve středu byly doma. Včera jsem taky objednával díly, budou zejtra. Niíkdo mi neřekl, že maj nějaký stop stav... to bude asi nějaká Bychlovina
Alda napsal:
2) nejde o 300km, asi sam moc dobre vis, ze jsem docela casove / pracovne vytizenej. Udelat si v tydnu jednodenni vylet, kdy musim na cas najet 600km a +-6 hodin v tom stravit cekanim, je proste nesmysl. No ne?
podle mne ty navstevy cizich servisu jsou jen mistni dekadence
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Autec určitě náhradní díly dodává i nadále. Sice asi mají nějaké problémy s dodávkami, ale díly choděj. Dělal jsem teď v dílně spojku na 1100GS jednomu členovi tady z fóra a při objednávce lamely mi pan Zaspal (prodej náhr.dílů BMW) sdělil, že mám být trpělivější, a že díl nebude jak jsem zvyklej do 3 dnů, ale že to potrvá o chvíli déle - nakonec to přišlo za cca 9 dní.Tak snad to bude jen přechodnej stav. Jinak jsem byl v pondělí se svojí 1200Adv. 08´na servise v Regensburgu. Sice mám svojí dílnu a servis pro mě není problém, ale motorka je ještě rok v záruce a tady šlo o záruku - přední ESA tlumič. Jednání super, ochota super. Půjčili mi novinku K1300S. Že je to kus cesty mi nevadilo. Jel se mnou kamarád a pojali jsme to jako výlet. Vyrazili jsme v neděli, vzali jsme to jižníma čechama a křížem krážem přes Šumavu ke kámošovi Radkovi Kaufnerovi. Večer jsme něco popili. Přespali jsme ve Všerubech v penzionu a ráno jsme si udělali společnej vejlet do Regensburgu. Prostřídali jsme se na Káčku a pojezdili Šumavu z německý strany. Prostě OK. Hezkej vejlet - sice jsem dojel domů v pondělí před půlnocí, ale stálo to zato. Člověk to musí vždy brát z tý pozitivnější strany. Krásnejch cca 1100km
Upravil Tonda dne 22.05.2009 07:22
Takže přátelé pokračování Autec story. Týden za námi a opět nic, prostě na garančku asi nepojedu. Psal už i vedoucímu servisu a řediteli společnosti. Nic. Prostě je jim to jedno na všech úrovních. Ozval se jen prodejce, když jsem poslal poptávku na novou mašinu s dotazem, jestli je všechno se servisem v pořádku. Odpověď byla hned a hádejte jaká....
Tak nevim - já byl v AuTecu včera a zmíněný pan Zaspal z prodeje BMW dílů mi sdělil, že co není skladem mi sice objedná, ale ať počítám, že to bude tak za měsíc že maj stopstav, změna majitele atd. Ale prej ať si zkusim časem zavolat, za tejden může bejt všechno jinak... I slečna Ulrichová nahoře v lifestyle shopu byla ňáká smutná
S autecem je to pravda.Je to v převodu na nového majitele a momentálně je stopstav.
Jinak tu někdo psal,že je to o lidech na place,ale to není o tom.Já tam dělal 3 roky a ted tam chodím často a vím jak jak to postupně padalo na kvalitě a ochotě lidí.Nicméně se není čemu divit když ty lidi dostávaj zpožděné, polovoční nebo i žádné výplaty.Pan generální to totiž trošku vytuneloval a maji v německu přes 300 mega KČ sekeru.Ten prodej už se řeší docela dlouho,ale firmu s 300mil.dluhem nikdo moc nechce.Už před 4 měsícema zabavil exekutor všechno v NISSANU co byl naproti autecu.Takže jsem zvědavý co nás čeká s novým majitelem?
celkové dluhy fy AuTec se v současné době pohybují okolo 1 miliardy korun českých jen tak pro informaci.. Teoreticky podle neověřených informací koupili AuTec němci (spojili se dva největší dealeři v Německu) a chvilku potrvá než se firma přebere atd.. Nicméně názor většiny zůčastněných je ten, že za nějakou dobu by AuTec mohl začít konečně FUNGOVAT jak v Německu..
[quote]jezek napsal:
celkové dluhy fy AuTec se v současné době pohybují okolo 1 miliardy korun českých jen tak pro informaci.. Teoreticky podle neověřených informací koupili AuTec němci (spojili se dva největší dealeři v Německu) a chvilku potrvá než se firma přebere atd.. Nicméně názor většiny zůčastněných je ten, že za nějakou dobu by AuTec mohl začít konečně FUNGOVAT jak v Německu..[/quote
A kampak se nám ty korunky asi poděli?
To se nám tu někno asi pěkně nažvejk.*pissed*