Moc pěkné!!! pastva pro oči....dík, že jsi tu dal ten odkaz
jen se zeptám, co plnily za účel ty dvě PET láhve na padáku? a pak jsem si všiml jízdy ve stupačkách ve dvou...zajímalo by mě jak se to dá zvládnout..dík
Upravil mencas dne 22.05.2009 12:29
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
no petky sou uchyceny v drzakach na lahve na kolo na padakach a je vnich voda na piti
vpohode to tam drzi jinak tohle je Chipova motorka
jizda ve stupackach ve 2 je v pohode ses trosku tezsi ale rychle si zvyknes takhle jel Karcici se svou pritelkini a je neuveritelny co vsechno dal v pohode a plne nalozen 3x kufr + 2x taska na bok nadrz a tankvak
ja sem dal minulej rok v plne palbe ve 2 v rumunsku 67c a taky to slo nektery useky si holt holcina popojde ale jinak se da jet vse
......kua som sa nadrel jak take hovado a on napiše že v pohode.......až mi začal pivny hrb miznut..........sa pochval do akej diery si vletel v noci .......štyria sme ho nemohli vytiahnut
...aha já jen jesli to nejsou nějaké "tykadla" že když ho urazíš tak víš, že si máš dávat pozor a dávat si větši rezervu od stromu ...a ty koryta vymleté to byly cesty? nebo to byly nějaké pola? ...píšu si do deníčku, že tam se tam chcu take podívat
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
k te fotce, to je proste Whisky no, ma vzdycky neco specialniho, specialni druhy zaseku, pádů, tlam a tlamiček, ale vždycky vyvázne celý a zdravý a motorka taky
Ty drzaky na petky jsou takovy sfine na kolo z Tesca, za par penez. Uz jsem 2 ulomil, ale mam stale rezervni...:-D Je to super, ze nemusis vytahovat klice odemykat kufry nebo se drbat s nejakymi gumicuky. Loni v Albanii jsem to podaval pritelkyni za jizdy a taky to nebylo prej spatny
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
no ta fotecka abych se vyjadril bylo to o pul 12 vecer v lese tma jak v pr...
tak si tak cucim pred sebe kudy jet a podle rady jet v koleji a ne na jeji hrane sem vletel na moste mezi 2 klady ta mezera vypadala jak kolej v te tme ani sem netusil ze sem na mostku