To Wing: Moc jsi mě pobavil. Je to tedy na Tvůj účet(bohužel), ale díky tomu jsem to přečetl až do konce. Je neuvěřitelné, že tak drahé éro je taková mrdka. Určitě si to nekoupím(ani jsem nechtěl). Každopádně, jako recenzér jsi dobrý a je fakt, že výrobci ani prodejci by tě nechtěli.
Teda to čumím. Asi jsi nepatřil mezi ty "šťastné" majitelé...
Mě by asi odradil hnedka ten začátek, jak jsi psal, jak motorka dorazila v bedně... i když - když je člověk zamilovaný, tak není co řešit, že?
Thymallus- no oni šťastní majitelé, to až tak detajlně nezkoumají, motky si neskládají sami z beden a dále o ně osobně nepečují. Odvezou do servisu a co je pod kabátem, nevědí či neřeší. Taktéž si na tom nedělají ventily, mění pružicí jednotky, repase vidlic, odstranění prodlev tempomatu, odstranění vibrací zadní brzdy etc...
Starám o více GW18tek kámošú a KAŽDÁ JEDNA je taková, lhostejno na roku výroby. Funkci to nebrání, ale odfláklé je to statečně, kdo tvrdí opak, tak tu moto nezná.
Za ten článek jsem dosti nepopulární mezi jinými majiteli 18tek, kteří jsou přesvědčeni, že jejich stroj je jiný, skvělý, a budou se do krve hádat o nesmyslných věcech.
Kritika a negativní ohlasy byly tak silné, že druhý díl jsem již neuveřejnil.
Jsem rád všem těm,kdo se pobavili a zasmáli na účet stroje i mě, tak to i bylo myšleno. Ale jsme na stránkách BMW, tak tímto končím tuto estrádní odbočku k Hondě a uzavírám z mé strany .čauko všem.