Alda napsal:
Jo tu jsem taky v tyhle éře měl.
MZ250 byla motorka kterou jsem mel absolutne nejradsi. Silna, rychla, bezporuchova. Jenze v garazi spravnyho Cecha musi proste stat JAWA
..tak nejenže ti závidím 1200,ale ty jsi měl i dvěpade MZ?????..to už je na jednoho trochu silný kafe*pissed*
Proc sis 12tku teda nekoupil? Jelikoz mas ADV, o moc levnejsi asi nebyla rekl bych
Alda napsal:
Mam hroznou radost.
Vim, neni to zadnej veteran, je to proste jen radost a o to vetsi, ze jsem to kromě laku zmáknul všechno sám, což by se mi u hodně starý motorky nepovedlo a jen bych chodil po zkušených a platil...
Všechno je v tuhle chvíli ve 100%tním savu, od stavu nový motorky se to liší opravdu jen minimálně. Většina dílu má za sebou nekonečný hodiny broušení a leštění, pár jich je nových.
Pěkná,ale já jí přitáhnout do obýváku,tak letim i s ní.... Manželka by se
Nehledě na to,že bych jí musel přinést po částech,protože bych neprošel bytem.
No vidis a me s ni Lucka jeste pomahala.
Po castech jsem ji taky donesl, ale hlavne proto, ze musela projit prvnim odhumusenim uz v garazi, to by obyvak asi neprezil.
Alda napsal:
Jo tu jsem taky v tyhle éře měl.
MZ250 byla motorka kterou jsem mel absolutne nejradsi. Silna, rychla, bezporuchova. Jenze v garazi spravnyho Cecha musi proste stat JAWA
..tak nejenže ti závidím 1200,ale ty jsi měl i dvěpade MZ?????..to už je na jednoho trochu silný kafe*pissed*
Proc sis 12tku teda nekoupil? Jelikoz mas ADV, o moc levnejsi asi nebyla rekl bych
...protože su blbéééé,ale příští zastávka GS 1200,slibuju.
Kamos si pred mesicem koupil Vstroma. Chtel neco zanovniho a mel svoji predstavu o cene. Marne jsem mu politicky vysvetloval, ze bych ve stejny cene radsi GS1150 nebo Stroma 07.
Nedal si rict, je tomu mesic, jezdi casto se mnou a uz 2x mluvil o tom, ze to asi nebude na dlouho, ze ho sere retez atd
Alda napsal:
leos: vzdyt ja na tom taky jezdit nebudu. Nechci si zkazit chut tlacenim a opravovanim na silnici, preci jen porad je to klasicka Jawa :-). Ale znas to, jendou, dvakrat do roka ji projet musim, to za to stoji. Jen musim mit jistotu, ze bude sucho, obavam se aby ji trochu vody totalne nezlikvidovalo
Móóóc pěkná! Takže příští vejlet bude na Jawičkách?
Upravil FunTomas dne 02.05.2008 10:40
Alda napsal:
leos: vzdyt ja na tom taky jezdit nebudu. Nechci si zkazit chut tlacenim a opravovanim na silnici, preci jen porad je to klasicka Jawa :-). Ale znas to, jendou, dvakrat do roka ji projet musim, to za to stoji. Jen musim mit jistotu, ze bude sucho, obavam se aby ji trochu vody totalne nezlikvidovalo
Móóóc pěkná! Takže příští vejlet bude na Jawičkách?
To radsi ne. Radsi s ni nechci moc jezdit, zatim ji mam rad a chci aby to tak zustalo :-)
Bohumile díky za nabídku, ale to máš asi motory z čz 150 c... tož ty mám také navíc, ale nějak jsem to študoval a motor tohodle modelu byl oproti "zetce" nějak upraven... ale nejsem si tím jist.
Jo půlbubny - plechové - v chromu - dělalo se to jediný rok... proto je to zajímavější BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Depak pane,motor je stejný.Zas až tak aktivní soudruzi nebili...Spíš de o to kdybis zašel až tak do detailu,tak by ti nesouhlasilo číslo motoru podle roku výroby.Kupredu spatki ni krok...
moc pěkná Aldo
mě stojí Jawuše v garáži od nákupu GSA nevyužitý a zapomenutý, až se stydím, musím jim taky věnovat trochu času, teď když se na nich nejezdí to aspoň nebude marná práce (opravíš, vyjedeš, opravuješ )
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?