Tak telefonická zpráva z autecu: "vyndali jsme ty iridiový svíčky, a vrátili ty původní a jezdí to normálně" ..... mimochodem iridiový jsem tam dával kvůli tomu, že to blblo ..... asi du do KTM 990 ADV
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
No tak třeba to už bude OK S Marisem jsme si nedávno prohodili motorky a zjistili jsme, že nám to jede stejně Jen ta moje potvora je nějaká vyšší či co*pissed* Kámoš teď prodal Bandasku a chce jít do Afriky, tak jsem docela zvědavej jak to pojede.
tak minulej víkend jsem dal báwu pěkně zabrat, hezky 6 tis otáček a vejš a dneska mi jelo jak japonskej čtyrválec se na ní musí asi holt po zlým
Tak návrat z Rakouska, cca 2000 km, a zase, vibruje, klepe se - za tepla zejména - nevím, asi svíčky, nebo jsem divnej já ....... V pondělí je objednaná na 20tkm servis do autecu (nechám vyměnit svíčky), tak uvidím po seřízení, v úterý jedu SK, HU, RO, UA a zpět, cca 5 tkm, tak uvidím ..... jestli to nebude lepší, jdu do 990 ADV ....
No a nemůže to být fakt benzínem? Když jsme jeli na UA, tak jsme natankovali na poslední noname pumpě v ČR a hned to bylo znát - jelo to super. Zpátky jsme natankovali na poslední benzínce na UA a to byl fakt hnus, tak jsme na Slovači dali u Slovnaftu nejlepší benál a hustý - motorka přestala mít i vibrace ve 140km/h a jela jako sviňa (a to tam bylo skoro půl nádrže toho hnusu).
já nevím asi mám dojem, že za 400 tisíc by to mělo šlapat líp jak fabie 1.4 16V (a tu neslyším) ..... nicméně vážně, myslím, že než čímkoliv jiným je to olejem a svíčkama, za studena si vrní pěkně ...... a pomohly tomu i aditiva do benzínu ..... nevím no