To Alda: My vyrážíme na Ukrajinu už zítra, tak se tam třeba potkáme.
Týden po Ukrajině jedu s mladou do Černý Hory a na kukačku do Albánie, teda pokud budu mít na motorku ještě chuť No a taky bych se v září chtěl podívat do Alp, páč teď tam dle předpovědi bylo pořád hnusně
Upravil MALI dne 17.07.2009 14:38
Já se chystám s kámošem už podruhý k Baltu na Hel. Starujem 3.srpna.Kdo chce muže s náma...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Já zase chystám dojetí Evropy na mé babičce SuperTénérce . Mělo by to být přes Lichtenštejnsko-Švýcarsko-Francie-Monako-Andorra-Španělsko a Portugalsko jestli to vyjde tak od půlky sprna až září cca na měsíc.
Ja by som rad prevetral GSko po europe kedze nutenu dovolenky. Vidim to na portugalsko tam a spat cca 2 tyzdne.
MotoTraveller vychadza mi to akurat v tom case ako sa chystas ty. mozno by som sa k tebe pridal na kus cesty kedze kedze mame podobnu trasu ale casovo by som to chcel zvladnut za 14 dni.
Peacemaker napsal:
Rico> a za 2 roky tu africkou poust?
No to nevim, příští rok bych rád Norsko (celý ten poloostrov kol dokola) a další rok se uvidí..rád bych Sýrii, Jordánsko, ale to jsou plány už moc do budoucna
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..
Nazdárek Zoo určitě není problém jet nějakou část společně jen nevím zda ti bude vyhovovat rychlost dojezdu do Portugalska. Počítám že od vjezdu do Lichtenštějnska budu dávat denní etapy okolo 350-450km denně což vidím dojezd do "P" tak za 10-12dní
Ja by som rad prevetral GSko po europe kedze nutenu dovolenky. Vidim to na portugalsko tam a spat cca 2 tyzdne.
MotoTraveller vychadza mi to akurat v tom case ako sa chystas ty. mozno by som sa k tebe pridal na kus cesty kedze kedze mame podobnu trasu ale casovo by som to chcel zvladnut za 14 dni.
Ukrajina na 14 dní byla taky bomba - zatim moje životní cesta na mašině Někdo z GS fóra mi volal, že se mnou chce jet v sobotu do Černý Hory, tak pokud máš ještě zájem, ozvi se - neuložil jsem si čísto Cinkni na 739477160. Dík