lullu - v neděli to byl Zámek na bílé Gorille jak jsme jeli ze Slovenska, já se odpojil už u Holic. Kdyby vás zajímalo víc o téhle cestě a další fotky, mrkněte sem:
http://kadlus.7x.cz/cestovani/slovensko-16-19-4-2009.html
Jedna fotka je na fóru www.bmwmotoclub.cz jak odjíždíme od pumpy v Mohelnici, myslím že se to vlákno jmenuje Není GS jako GS nebo tak nějak, někdo nás tam blejsknul. Narovnat se na to jde v pohodě, právě že je to překvapivě pohodlný ale tomu se neuvěří dokud se to nezkusí.
Policajti nás zastavili v Maďarsku ale jen si to chtěli vyfotit, a pak na Slovensku na dálnici, chtěli vědět jestli to jede aspoň povinných 80...
Po delší době se ozývám. V neděli 5.7. se mi podařilo pravděpodobně překonat - nebo ustavit? - neoficiální světový rekord - za jeden den jsem ujel 1003,56 km. Start ve 4.30, v cíli ve 21.15, průměr jízdy 70 km/h, spotřeba 2,4 l. Objel jsem zhruba republiku proti směru hod.ručiček. Gorča šlapala bez problémů a kromě trochu zadku mě v cíli nebolelo nic. Zpočátku jsem dělal zastávky vždy po 200 km (200-400-600), později častěji. Jel jsem nabalený a naložený i s kufry. Gorča se opět ukázala jako skvělý cesťák:-).
Taky bych chtěl upozornit na chystaný světový rychlostní rekord Ivo Kaštana právě na podobné motorce o obsahu 175 ccm. Bude se konat koncem srpna v USA na legendárním solném jezeře Bonneville. Na www.ivokastan.cz je toho víc a krásné video z testování.
Ivan přiložený následující obrázek:
Marku - na své Gorče mám sedlo 69 cm nad zemí a to je opravdu srovnatelné s mnoha choppery. A zezadu i zepředu si mne opravdu dost lidí plete s normální motorkou a i já si některé sportky pletu s opicí když jedou proti mě. Kamarád (Zámek) sice tvrdí že na Gorille ho furt někdo ohrožuje, ale on má s okolními řidiči tento problém stále. Já mám najeto 6000km a zatím jsem neměl nikdy problém že by mne někdo přehlédl. Jasně, když mě předjede kamion nebo projede v protisměru, zacloumá to se mnou víc. Ty Marku víš jak jsme jeli na BMW kolem republiky a Telči po 800 km jsem měl slušnou krizi. Na Gorče úplná pohoda!!!
Ivan napsal:
Po delší době se ozývám. V neděli 5.7. se mi podařilo pravděpodobně překonat - nebo ustavit? - neoficiální světový rekord - za jeden den jsem ujel 1003,56 km. Start ve 4.30, v cíli ve 21.15, průměr jízdy 70 km/h, spotřeba 2,4 l. Objel jsem zhruba republiku proti směru hod.ručiček. Gorča šlapala bez problémů a kromě trochu zadku mě v cíli nebolelo nic. Zpočátku jsem dělal zastávky vždy po 200 km (200-400-600), později častěji. Jel jsem nabalený a naložený i s kufry. Gorča se opět ukázala jako skvělý cesťák
World’s fastest MONKEY -
Konec srpna, to je termín konání BUB Speed Trial na solném jezeře v USA od 30.8. do 3.09.2009. Během těchto pěti dní bude bezpochyby překonáno a nově stanoveno nespočet rychlostních rekordů a pevně věřím, že jeden z nich doveze domů i Ivo kaštan v sedle stroje Monkey Replika.
K těm ryclostním rekordům - koho to zajímám, tak koukněte na film V zajetí rychlosti, probíralo se to tady http://www.bmwgs....&pid=73505
Upravil Draco dne 04.09.2009 07:37