To je kakastrofa nic víc k tomu nejni co dodat. Představa že jedu za načipovanou CDI motorkou která bude hulit jak zetor po 20-ti letech. Jinak to totiž nedopadne.
Mimochodem ten motor je zjevně z auta žeby SMART s tím jsem jedou jel to bude opravdu kultivovaný chod.
Vlado motor je psany v clanku na motorkarich:
Enduro T 800 CDI využívá známý tříválcový řadový dieselový motor z automobilu Smart, o obsahu 800ccm s turbem a pohybující se v rozmezí otáček 850-4500 o/min. Točivý moment motoru je 100Nm při 1800 ot./min. a 45 koní mezi 3000 až 4500 ot./min.
3/6 Marines SEMPER FI
No tak jsem se nesplet možná vyjde líp uřínou ze SMARTA střechu a dát mu kola na drátech. Bude to super i v terénu - nebude se to kácet. Za 17000Eur je to paskvil.
Asi bych si i tipnul jak to vzniklo:
Potkali se někde tři maníci jeden vlastnil KTM990 druhý 12GS a třetí SMARTA včer v dílně popili zahulili (ale pořádně) a tohle z toho vzniklo.
vlada-gsa napsal:
No tak jsem se nesplet možná vyjde líp uřínou ze SMARTA střechu a dát mu kola na drátech. Bude to super i v terénu - nebude se to kácet. Za 17000Eur je to paskvil.
Asi bych si i tipnul jak to vzniklo:
Potkali se někde tři maníci jeden vlastnil KTM990 druhý 12GS a třetí SMARTA včer v dílně popili zahulili (ale pořádně) a tohle z toho vzniklo.
Já myslím že přerod je vždycky oponován .Takovej Koperník,Galileo,a ty vostatní taky rádi čuchli k ohnivý vodě a pojedli dačo houbiček YouTube Video