Byl jsem u Bychla a nechal si spočítat moto na rok 2009 Adventuru
s ABS, vyhřívané rukojeti a počítač, včetně tří kufrů BMW hliník.
Jinak jsem nic dalšího nechtěl.
cena 405 000 Kč, bez DPH 340 300 kč, přišlo mi to docela dobrý. tak a už zase nebudu spát.
Cena bez kufrů byla 367 000 kč a bez DPH 308 400 Kč.
Jen by mě zajímalo, kolik přijde u východoněmeckých soudruhů.
Upravil Baltazar dne 03.12.2008 10:49
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
V AuTec letos v listopadu nová Adventura bez kufrů za 354.000,- Kč s DPH. Díval jsem se na ni, ale nechtěl jsem ADV, tak jsem vzal od Bychla GS na drátěných kolech za 345.000,- Kč s DPH. Podzim je nákup nových motorek nejlepší...
Mne to neprijde zas tak hrozny,lepsi nez dat 350 za 2 roky jetou,jako jsou v inzeratech.Jen moc nechapu co vede lidi k prechodu z 12GS na 12GSA ,asi to bude ten design jede se na tom stejne jen gsa je tezsi.
brtnik: pérování je o fous lepší a hlavně - GSA má velkou nádrž. Pochybuju že by to opravdu lidi využívali ale sám jsem 30l míval a je to fakt někdy výhoda.
Sériový rám i vyšší plexi pořád nejsou žádný zázrak a vylepšení tlumiče je skoro neznatelný ale ta nádrž, ta jo...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
brtnik napsal:
Mne to neprijde zas tak hrozny,lepsi nez dat 350 za 2 roky jetou,jako jsou v inzeratech.Jen moc nechapu co vede lidi k prechodu z 12GS na 12GSA ,asi to bude ten design jede se na tom stejne jen gsa je tezsi.
no prostě krásnej pocit, copak pořád netoužíš po něčem? já jo
ale hlavně ta nádrž mi schová kolena a ty jsou pro mě celkem důležitý, mám 132 kg a pak jsem léta dělal podlahy a mám svoje odklečíno a na gs mi prostě prochladnou
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Me by GSA pomohlo, uz by mi BIGR nenadaval, ze mam horni padaky jen pro paradu
Ceny jdou dolu a verim ze jeste pujdou a ne malo. Krize se projevuje uplne vsude..