Vjetrnik napsal:
jakmile bude v garáži druhá EXC, pořídím vozejk a někdy se připojíme.....
Jsem zvedav jestli do toho dorostu, ale prave to vozeni moto na vozejku je pro me takovy srani, ze mam radeji 690, na ktere se da rozumne jet i po silnici. Tobe to nevadi? Naskladat to na vozejk, nekam odjet, tam to sudnat, jezdit, pak zase na vozejk a zpatky? To uz neni jezdeni formou vyletu, coz me prijde skoda.
BMW R1150GS MY02
zatím jsem to nepraktikoval..."pereme" se o jednu motorku se ženou, na jaře bude mít snad vlastní a potom se uvidí...jinak jak jsem psal mnohokrát, zatím máme několik tratí za barákem, tak není vozejk třeba...
Vjetrnik napsal:
zatím jsem to nepraktikoval..."pereme" se o jednu motorku se ženou, na jaře bude mít snad vlastní a potom se uvidí...jinak jak jsem psal mnohokrát, zatím máme několik tratí za barákem, tak není vozejk třeba...
aha tak to je jina, to kdyz mas za barakem par trati, tak to chapu... tak jsem tu kdysi jednu mivali... nez tu postavili domy...
BMW R1150GS MY02
Vjetrnik napsal:
to Aldo: ta nejlepší cesta...pokud EXC, tak nepořizuj staší než 2003, starší modely nestály za moc....
Díky za radu. Asi tobude stejně loterie, chce to mít štěstí.
Zeptej se ve Flashteamu, mam na ne jen dobre reference, treba budou mit nejakou predvadecku nebo motorku v bazaru, kterou servisovali, takze ji znaj. Myslim, ze tohle je cesta... http://www.flash-...BMW R1150GS MY02