Životní příběh:
Kdysi kamarád seděl v hospůdce v nejmenované obci nad Sázavou. Zrovna se hrál hokej v Naganu, když přišla partička "Lidí" a jeden z nich řiká...hej jak hrajou naši pyčo?" Kamarád pohotově: Cože? Vaši tady vůbec nehrajou!
A už se to řezalo.
Upravil Hrabe_X dne 19.10.2009 09:34
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Radosek napsal(a):
Chlapi, nejsem v žádném případě zastáncem práv žádné parazitické komunity. Mám jenom obavu o to, aby si nějakej rozcuchanej napravenej rebel nechtěl honit body na tomto webu. Nerad bych se dočetl na Novinkách, jak byl ukončen web příznivců potlačování lidských práv. Pojďte prosím nechat tuto diskuzi být. Dáme řeč u piva, ale tohle smrdí...
... a teď do mě...
Díky
Na tom neco bude.
Chlapi, nejsem v žádném případě zastáncem práv žádné parazitické komunity. Mám jenom obavu o to, aby si nějakej rozcuchanej napravenej rebel nechtěl honit body na tomto webu. Nerad bych se dočetl na Novinkách, jak byl ukončen web příznivců potlačování lidských práv. Pojďte prosím nechat tuto diskuzi být. Dáme řeč u piva, ale tohle smrdí...
... a teď do mě...
Díky
Radošku, díky takovým názorům jaký jsi právě projevil, je situace jaká je a pseudohumanisti se nám množí a policie se bojí vzít obuškem šmejda po lebedě, protože je cikán.
Asi už jsem starej a nenapravitelnej, ale nesnáším zdrobněliny a českou připosranost v projevu i činech.
Jsa rodilý Žižkovák a ještě v této končině pobývající k tomu s několikaletou četnickou praxí mám na různá etnika a národy vlastní názor. Snadno se paušalizuje, to nakonec známe i když se hovoří o "motorkářích", ale jedno naprosto jasně definovatelné etnikum jasně vede - cikáni. Ti "staří", kteří náš tak trochu zlobili, jsou již dnes v hájí díky rychložroutům přicválavším ze Slováče hned po Samotobliji. Samozřejmě se sem nehnali za prací, ale za vyššíma dávkama a příbuzenstvem = zvýšená kriminalita. A od té doby, co se implemontovala Listina základních práv a svobod do ústavy (nějak se zapomnělo třeba na základní povinnosti ) a Havel a podobní pseudohumanisti z nás soustavnou mediální masírkou udělali zločince od původu u sebe většinou nosím zbraň a nemám problém jí použít.
No a takového "napraveného rebela" si s chutí podám. Samozřejmě ústně, protože pokud zde pouze projevíme svůj názor bez nějakého vyhlazovacího řešení, tak nám mohou všichni akorát tak políbit.... tedy kromě Miloše, bo to je pán a majitel. Jsem přesvědčen, že většina osazenstva tohoto webu má mozek a pokud cítí potřebu sympatizovat s Hitlerovým řešením národnostních otázek, je spousta webů, které jsou na toto téma přímo zaměřeny a dotyčný tam jistě najde plné pochopení.
Ale kurňa, bát se projevit názor třeba i vtipem, to tu za chvilku místo února48 bude třeba islám 2011 a za vyslovení slova cikán dostaneš 10 let veřejných prací na Smíchovské Bertramce
Upravil Medik dne 19.10.2009 09:15
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
profesor napsal(a):
Bydlím,pracuji na Smíchově. Pánové co tady se děje??? Škoda že nikdo z těch povolaných to nevidí. Ochránci práv menšin?? Ale kdo je tu menšina?
To teda, stačí mi projít po lávce z parku do TESCA, a co pak dole v TESCU ... jak říkám je to krut ...
Jedu i když jízda dále zdá se býti nemožná !
Juan napsal(a):
mám již mnoho let kamaráda cigána a jezdí i na motorce. Půjdu ho zbít, že se narodil do skupiny nepřizpůsobivích*pissed*
99% lidí napadne: Jezdí na svojí motorce?
Nediv se, že jsme tak zlý. Bráchova kámoška měla finanční tíseň, samoživitelka s miminkem.Když viděla, že sousedi "Lidé" jsou na tom podobně a jsou v klídku, popovídala s nima, jak to šikulové dělaj. Pak si šla tedy zažádat o sociální dávky,které ostatní "Lidé" běžně berou.
Na úřadě jí bylo řečeno, že to sice chápou,ale upřímě jí řeknou, že má moc světlou barvu pleti, takže jí nemohou vyhovět.
Taky znám cigána, co chodí do práce, je fajn a klidně bych mu dal pohlídat peneženku, ale myslím že takoví "lidé" jsou v promilích a ne procentech.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Medik napsal(a):
Radošku, díky takovým názorům jaký jsi právě projevil, je situace jaká je a pseudohumanisti se nám množí a policie se bojí vzít obuškem šmejda po lebedě, protože je cikán...
Sice souhlasim s Tvym nazorem na tuhle problematiku, ale riskovat web nebo minimalne problemy, mi pripada zbytecne, tohle tema se opravdu necha resit nekde jinde.
Krome toho, nase diskuze tady, kdyz mame ve sve vetsine v hlave funkcni mozek a, jak jsem vypozoroval, podobne politicke nazory, zlepseni stejne neprinese. O tom muzem rozhodnout jedine ve volbach, az prestanem jako narod preferovat cervenoprdelniky vseho druhu, pripadne nablble zelene.
Ovsem jak zabranit takovym hovadkum, jako je Kocab, v pachani dobra, to nevim.
Radošku, díky takovým názorům jaký jsi právě projevil, je situace jaká je ...pokud zde pouze projevíme svůj názor bez nějakého vyhlazovacího řešení, tak nám mohou všichni akorát tak políbit...
Říkej si tomu jak chceš, třeba předposranost. Já na tento web chodím kvůli motorkám BMW a o motorkách BMW bych rád diskutoval. Třeba i s Emílio - Rémusovými kulkami v krajkách, nebo lezoucím houmlesáckým pérem, za které Rémus dostal za uši... Ale Romská (Cikánská) otázka je jiný kafe. S Cikány mám z devadesátipěti procent ty nejhorší zkušenosti (těch pět procent je rodina spolužáka ze základní školy, která by mohla být leckterým "našincům" vzorem). Vím, že je to zlý. Ale taky vím, že v týhle politický sračkový době se najde dost parchantů, kteří si budou chtít dělat schodiště do Europolitického nebe a dost bych nerad, aby nám stáli na krku jen kvůli tomu, že říkáme - píšeme názory sice pravdivé, ale snadno překroutitelné a vysvětlitelné všelijak...
Návíc s tím uděláš jenom to, že o tom budeš více či méně vtipně, tragicky nebo rozhořčeně psát, nervovat a rozčilovat se. A to je vše. Nic víc a nic míň.
Budu-li mít možnost se k tomu vyjádřit na místě, které je proto určené, budu-li mít šanci vyjádřit svůj názor na tyto parazity sociálního systému, udělám to bez obav a věř tomu, že s chutí. Ale na BMWGS to vidím zbytečný a rizikový...
To je můj názor.
Upravil radosek dne 19.10.2009 12:50
ale dobrý vtip to není nic protí ničemu :-)
Somálský emigrant přijede do Teplic.
Zastaví prvního človeka, kterého potká a řekne mu :
" Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování,
stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!"
Muž ale odpoví : "Ne, mýlíte se, já jsem Rom."
Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího :
"Děkuji za vaši krásnou českou zemi!"
Ale kolemjdoucí odpoví :
"Já ne Čech. Já Vietnamec."
Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne :
"Díky za bájecné Čechy!"
Kolemjdoucí řekne : "Nejsem Čech, jsem Cikán!"
Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá :
"Jste Češka?"
Žena odpoví : "Ne, jsem z Kazachstánu."
Somálec je zmatený a ptá se :
"A kde jsou proboha všichni Češi?"
Kazaška se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví :
"Asi v práci!"
Od EU bolo plno rečí o tom, ako sa na Slovensku diskriminujú cigáni ...teraz si s nimi nevedia poradiť v GB kam sa odsťahovala asi 1/6 za výnosným biznisom ( rozumej oje.ávať štát a veci neznalých občanov EU )
Glock-plastik fantastik :-)
Juan napsal(a):
mám již mnoho let kamaráda cigána a jezdí i na motorce. Půjdu ho zbít, že se narodil do skupiny nepřizpůsobivích*pissed*
99% lidí napadne: Jezdí na svojí motorce?
Nediv se, že jsme tak zlý. Bráchova kámoška měla finanční tíseň, samoživitelka s miminkem.Když viděla, že sousedi "Lidé" jsou na tom podobně a jsou v klídku, popovídala s nima, jak to šikulové dělaj. Pak si šla tedy zažádat o sociální dávky,které ostatní "Lidé" běžně berou.
Na úřadě jí bylo řečeno, že to sice chápou,ale upřímě jí řeknou, že má moc světlou barvu pleti, takže jí nemohou vyhovět.
Taky znám cigána, co chodí do práce, je fajn a klidně bych mu dal pohlídat peneženku, ale myslím že takoví "lidé" jsou v promilích a ne procentech.
Já tomu rozumím a ten kamarád cigán tomu rozumí také. Holt má smůlu, protože ho nemají rádi ani černí ani bílí. Ale alespoň ho berou kamarádi( všichni bílý) . Ovšem vžít se do jeho kůže umím trochu víc, páč mám v genech víc pigmentu a tak si mě v dětství s cigánama pletli a příjemné to nebylo
www.lc8adv.cz
Marek napsal(a):
jak už tu zaznělo STEJNÁ práva i povinnosti pro každého! a bude klid...
To by bylo opravdu hezké, ale je to asi jako komunismus - hezká myšlenka, než to narazí na lidi.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Když jsem tak četl pasáž o mzdách. Zdá se mi, že se kolem mě pohybují jen romové a skoro žádného průměrného Čecha neznám...
To by bylo opravdu hezké, ale je to asi jako komunismus - hezká myšlenka, než to narazí na lidi.
..tak po komunismu rozhodně nevolám, naopak, čím méně nařízení omezení apod. tím lépe.
všechno co má pravidla docela "šlape" , ale jakmile se zavedou výjimky a výjimky z výjimek, jde to z kopce.
Jedu? Jedu!
R1150GS
Marek napsal(a):
jak už tu zaznělo STEJNÁ práva i povinnosti pro každého! a bude klid...
..tak po komunismu rozhodně nevolám, naopak, čím méně nařízení omezení apod. tím lépe.
všechno co má pravidla docela "šlape" , ale jakmile se zavedou výjimky a výjimky z výjimek, jde to z kopce.
No, to jsem měl na mysli. Komunismus je v podstatě hezká myšlenka, že všichni mají všechno a mohou všechno, ale to je utopie jako perpetum mobile. Jak se do toho začnou lidi vrtat a prosazovat zájmy nějakých skupin, případně chtějí páchat dobro v zájmu humanity aj. jde to kam? Přesně tam.
Upravil Medik dne 19.10.2009 20:49