vlada-gsa napsal(a):
Nevím co je na fotkách divného. Něco usuší něco naloží. Stravoval jsem se tam po vesnicích cca 300-500km od Pekinu něco přes měsíc. Nikdy jsem netrpěl hladem a téměř vždy to chutanlo. Umějí to totiž uvařit. S masem je to v pohodě. Jediné co jsem nedal jsou jejich ranní snídaňové polévky. Něco na způsob cizrny v neslaném nemastném nakyslém vývaru. Pečené maso je pečené maso a jedno jestli bučelo, chrochtalo štěkalo nebo mňoukalo když to dostanete na talíř do křupava upečené pozdnáte prd
bluesbery napsal(a):
[quote]vlada-gsa napsal(a):
Nevím co je na fotkách divného. Něco usuší něco naloží. Stravoval jsem se tam po vesnicích cca 300-500km od Pekinu něco přes měsíc. Nikdy jsem netrpěl hladem a téměř vždy to chutanlo. Umějí to totiž uvařit. S masem je to v pohodě. Jediné co jsem nedal jsou jejich ranní snídaňové polévky. Něco na způsob cizrny v neslaném nemastném nakyslém vývaru. Pečené maso je pečené maso a jedno jestli bučelo, chrochtalo štěkalo nebo mňoukalo když to dostanete na talíř do křupava upečené pozdnáte prd
Je fakt že vegoši tam asi umřou hlady ale normální masožravec by si pochutnal ale občas je lepší nezkoumat historii z čeho to je uvařené.
vlada-gsa napsal(a):
Nevím co je na fotkách divného. Něco usuší něco naloží. Stravoval jsem se tam po vesnicích cca 300-500km od Pekinu něco přes měsíc. Nikdy jsem netrpěl hladem a téměř vždy to chutanlo. Umějí to totiž uvařit. S masem je to v pohodě. Jediné co jsem nedal jsou jejich ranní snídaňové polévky. Něco na způsob cizrny v neslaném nemastném nakyslém vývaru. Pečené maso je pečené maso a jedno jestli bučelo, chrochtalo štěkalo nebo mňoukalo když to dostanete na talíř do křupava upečené pozdnáte prd
Až tě potká Hicks, tak ti už ani ruku nepodá...
tak ono ceske zrani kraliku nema k vareni kocek moc daleko.
Nicmene... pro mne je podstatne spis co se delo s tim zviretem... pokud neni nekomu proti srsti polivka se zaziva uvareny kocky, je na nem bezpochyby cosi primitivniho, pripadne povrchniho
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksovi jde jen o humánní zabití výše jmenovaných zviřátek.
Dobře praštěnej králík a bezbolestně přejetá kočka je tedy OK.
Co taková na kolečka, za živa krájená mrkev. Ta musela vytrpět, ještě když jí před tím oškrábali.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal(a):
Hicksovi jde jen o humánní zabití výše jmenovaných zviřátek.
Dobře praštěnej králík a bezbolestně přejetá kočka je tedy OK.
Co taková na kolečka, za živa krájená mrkev. Ta musela vytrpět, ještě když jí před tím oškrábali.
Okay to neni, ale tady na webu musel jsem slevit ze svych standardu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicks: vaření čehokoliv za živa je extrém o kterém na fotkách nebyla řeč tak nevím proč to sem motáš
Humánní zabití je hezké krédo, které se ale v přírodě nevyskytuje běžně vlastně to rozlišuje jen člověk a to tím více čím více má jídla pod nosem. Tvoje standardy utrpí nejvíc až budeš muset někdy přežít vlastními silami. Když to nedáš prostě umřeš hlady a sežere něco tebe. minimálně červi a bakterie v paneláku, v přírodě nějaky dravec.
vlada-gsa napsal(a):
Hicks: vaření čehokoliv za živa je extrém o kterém na fotkách nebyla řeč tak nevím proč to sem motáš
Humánní zabití je hezké krédo, které se ale v přírodě nevyskytuje běžně vlastně to rozlišuje jen člověk a to tím více čím více má jídla pod nosem. Tvoje standardy utrpí nejvíc až budeš muset někdy přežít vlastními silami. Když to nedáš prostě umřeš hlady a sežere něco tebe. minimálně červi a bakterie v paneláku, v přírodě nějaky dravec.
Vareni za ziva je "extrem" ktery se v cine vyskytuje dost bezne.
---
Ad. humanni zabiti... hele, ja nemuzu nesouhlasit... pokud se povazujes za vepře případne za jine zvire (zamerne jsem nejmenoval dale ... klidne zvirata tyrej.
Ale jako clovek si muzes vybrat.... zatim jsem nevidel medvedici s ostrelovaci puskou... i kdyz teda v jednom pripade na posedu si nejsem jisty
Upravil hicks dne 02.11.2009 15:35
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
treba vareni korysu nebo mekkysu zaziva je humanni. Zil jsem asi rok na Taiwanu a jediny, co mi tady fakt chybi, je to jejich jidlo. Sasimi z cerstve potvory nize, mnaaaam!
Dratew přiložený následující obrázek:
Zdravím, tak se taky připojím. Byl jsem minulý rok v Pekingu a vyzkoušel jak restaurace super luxusní tak i takové ty běžné hospody a můžu o jejich kuchařském umění mluvit jen v superlativech a stejně tak o ochotě obsluhy čistotě ap. Do dneška vzpomínám na velice chutná jídla z mořských potvor, kuřecí, hovězí a takový prasečí tvářičky nakrájený na slabý plátky proložený bambusovejma výhonkama zalitý omáčkou nebo jen sláma z brambor s feferonkama no musím končit tečou mě sliny jak boxeřímu psovi. Čus jb.
... zajímavou reportáž, jak se dá vyzkoušet orientální kuchyně bez dalekých cest, jsem našel v jednom díle Cuketka.cz, konkrétně ve článku Viet Nam v Libuši. Pokud máte někdo chuť vyrazit za kulinářským poznáním, tak do toho - nevypadá to zle...
To Hicks: V Cuketce.cz najdeš předpokládám i pár zajímavých tipů pro sebe, mrkni tam...
Upravil radosek dne 02.11.2009 18:34
Dneska jsem tam byl ( v Libuši ) a mají tam i takový ty supr občerstvovací dvoukoláky . Jak v domovině.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz