Je pěkná,moc pěkná.Ducati umí udělat strojky! 748,749,996,999,1098 ,848 a Desmosedici RR jsou ultra mega parádní!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Starosto neboj,BMW bych se nevzdal! Maximálně něco k němu a ROZHODNĚ NE KTM ale jak jsem psal,je pěkná a ty ostaní kousky,to je spíš hezký na oko i to tršku zacuká s cejnem,když je vidíš na živo jo,ještě mi v tom výpisu chybí Hypermotard!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Podle mě, by měli pro motorky zavest kategori SUV a nebo Crossover. Multistrada a tiger by tam patřili 100%. Tohle snad ani nema cenu s BMW nebo KTM srovnávat.
boGaS napsal(a):
Podle mě, by měli pro motorky zavest kategori SUV a nebo Crossover. Multistrada a tiger by tam patřili 100%. Tohle snad ani nema cenu s BMW nebo KTM srovnávat.
Přesně tak.Kdybych přirovnával auta k motorkám tak takovej hummer je jasně BMW, jeep CJ7 to je jasná KTM,ale na trhu stále chybí něco jako Landrover Defender.
I když se mi vzhledově docela zamlouvá(zvlášť v porovnání se starším modelem), určitě bych o ní neuvažoval, ani bych asi dvakrát netoužil se projet. To už mi přijde zajímavější tohle. http://fun.ducati...jsp?id=103Maiali nel Fango!