czunici napsal(a):
no asi je to proti většině,ale te´d se většina chová jako většina co nemám bawory..nikomu se nelíbí,kefraj o designu atd..a tady je nápad ,a jakmile to není klasika je zle..neříkam že se mi to líbí,ani že nelíbí..je to o zvyku a chuti..pokud by vše bylo jak většina dotyčnejch..tak svítíme petrolejkama protože jakákoliv změna je špatně...a to je je přece špatně nebo ne??
ale jo, souhlas... hezky demonstrovali slepou vetev vyvoje
ÁÁÁÁÁ pan sklněná koule. Aby jsi nemusel po představení modelu pro rok 2012 editovat.
Mě se to teda na klasické 12 líbí, k letmáku ideál. Aspon je vidět co má být.
Ještě že nemáme všichni stejný vkus.
co to meleš?? já neříkám jestli je to takový nebo makový...jen že se někdo o něco pokouší a je to jen dobře...kdyby tkoví nebyli jezdíme na oslech.....dnes ti osli jezdí na motkách
http://czunici.ra...
czunici napsal(a):
no asi je to proti většině,ale te´d se většina chová jako většina co nemám bawory..nikomu se nelíbí,kefraj o designu atd..a tady je nápad ,a jakmile to není klasika je zle..neříkam že se mi to líbí,ani že nelíbí..je to o zvyku a chuti..pokud by vše bylo jak většina dotyčnejch..tak svítíme petrolejkama protože jakákoliv změna je špatně...a to je je přece špatně nebo ne??
Není to o tom kdo mám bawora či ne. Nezlob se, ale tohle není žádná novika(to už nějakej pátek frčí - minulé tisíciletí, tak si nech ty petrolejky ) či převratný vynález. Tímhle nic nezískáš... A pokud tvrdíš, že ano tak co?
Je to prostě "tuning", a podle mě s opravdu nedobrým nápadem a o designu motorky ani nemluvě
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
czunici napsal(a):
i to může být pravda,ale jistě si najde své přiznivce...jako sposta jiných blbovin...
Nebylo by správné říci:
"Nebyl to M-tec, který demonstrativně zjistil, že použitím dvou výfuků pod sedlo BMW R 1200 GS motorku nevylepší."
czunici napsal(a):
Není to o tom kdo mám bawora či ne. Nezlob se, ale tohle není žádná novika(to už nějakej pátek frčí - minulé tisíciletí, tak si nech ty petrolejky ) či převratný vynález. Tímhle nic nezískáš... A pokud tvrdíš, že ano tak co?
Je to prostě "tuning", a podle mě s opravdu nedobrým nápadem a o designu motorky ani nemluvě
ale o čem to prosim tě mluvíš? jsi mimo mísu a raději píš do sluníčka, je to vůj názor a máš na něj plné právo ale nevnucuj jej druhým.A taky jsem psal názory a postřehy..nikoliv verdikt či hodnocení...ale taky je třeba ocenit že někdo něco vymýšlí a snaží se..kdežto ty jen težíš s toho co sám nevymyslíš..a to je to co znamená petrolejka..no nic je to složité filosofování....ne každý tomu rozumí...
czunici napsal(a):
ale o čem to prosim tě mluvíš? jsi mimo mísu a raději píš do sluníčka, je to vůj názor a máš na něj plné právo ale nevnucuj jej druhým.A taky jsem psal názory a postřehy..nikoliv verdikt či hodnocení...ale taky je třeba ocenit že někdo něco vymýšlí a snaží se..kdežto ty jen težíš s toho co sám nevymyslíš..a to je to co znamená petrolejka..no nic je to složité filosofování....ne každý tomu rozumí...
Hele kalvéro, chceš mi říct, že tohle oni vymysleli? Nezlob se, ale co chceš vymýšlet za výfukovou soustavu na GS? Nejsem včerejší takže nevymýšlím to co je dávno vymyšlené. Oceňuji když někdo něco vymyslí, ale kopírování nápadu neberu. A výfuky pod sedlem dávno nefrčí, toho sis mohl všimnout. Navíc dle mě je to po stránce designu naprasto mimo tento motocykl...
Howg...
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Hele kalvéro, chceš mi říct, že tohle oni vymysleli? Nezlob se, ale co chceš vymýšlet za výfukovou soustavu na GS? Nejsem včerejší takže nevymýšlím to co je dávno vymyšlené. Oceňuji když někdo něco vymyslí, ale kopírování nápadu neberu. A výfuky pod sedlem dávno nefrčí, toho sis mohl všimnout. Navíc dle mě je to po stránce designu naprasto mimo tento motocykl...
Howg...
Hele kavéro, nerozčiluj se, nebo ti začnou rezavět ty šrouby v noze ..
allroad: Creptus jsem si koupil jednou jeste na CBR,zpracovani v pohode, DB killer teda vypadal jako garazovka ALE ten vyfuk bylo velke zklamani-diry ve vykonu jako hrom,s killerem zas v trochu jinych otackach. Proste uplne nevyladena koncovka to byla, pokusama s dirkama v killeru jsem dosahl jakz takz slusnejsi krivky,ale nebylo to nikdy jako orig. Nevim jak to ma "poladeny"na GS/A ale uz bych do toho nesel.
Na GSA jsem koupil komplet REMUS a to je jina kava, vyladeny jak s tlumivkou, tak bez
a k tematu z uvodniho prospevku -me se to teda vubec nelibi
Aktualne 1250 GSA HP
czunici napsal(a):
i to může být pravda,ale jistě si najde své přiznivce...jako sposta jiných blbovin...
ale jo, ja nerikam.. jenom se modlim aby to nechytlo stredni proud
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
czunici napsal(a):
Těžko můžeš čekat, že si většina příznivců značky BMW sedne na zadek. Nesedne,
pokud to není opravdu čučavá záležitost. Tohle mi čučavé zrovna nepřipadne, to je celé. Pokud se něco tváří jako hybrid, tak názor vyjádřím a nemá to nic společného z návratek do jeskyně.....petrolejky nebo co. Prostě z GSA... Y FZ6 N... neuděláš . A to je dobře, jinak jsem ji nemusel prodávat. Všechno je věc vkusu...a...názoru.
to je rozumnej názor..a já neřekl že se mi to líbí...ale jestli se to libí byť jednomu..tak to usílí stojí za to se tím zabývat...jen pro pocit ne asi pro peníze...,já jen říkám kdo kdo nic nedělá nic neskazí...a o tom to je o ničem jiném...ano může to evokovat podobnost zastaralost....a jistě u příznivců bmw se s pochopením nesetká ale jistě to neplatí o všech..a je třeba respektovat i tu menšinu...to tady už bylo že se nerespektují jiné pohledy nemyslíte?? a jeskyně je myšlena tím že cestou omylů..se dojde k pozitivním věcem..pokud by to tí kteří vymýšli různe věci a to nejen na motorku,tak dnes není spousty jiných blbin...a to je věc názorů...co se libi tobě nmemusí jiným a opačně...
Ale dost keců...nakonec každý a´t si tam dá jekékoliv heblo...ne?
pro spestření diskuse posílám foto.... " moji parkety "...., teda mé koncovky
Český výrobce za výbornou cenu....
Pěkný den všem příznivcům značky BEEMWE...
czunici napsal(a):
ale jo, ja nerikam.. jenom se modlim aby to nechytlo stredni proud
to snad ne...vidíš sám že se to nikomu nelíbí..mě taky moc ne..ale jsem rebel a asui jim zůstanu