vlada-gsa napsal(a):
Jarax: jo na to jsem zapoměl foťák taky a místní omluví ale místo hromady karet vozím mrňavý netbook 160GB místa. Mimo datového úložiště tam mám ještě mapsource pro plánování cesty. vím že je to zhýralost ale za tu cenu bych pořídil tak tři 16GB karty.
ja samo cestuju taky s netbookem... mit mapsource a internet (google earth na pruzkum trasy) po ruce je proste bozii...
koupil jsem si jeste toto abych se mohl pást na inetu BEZ ROAMINGU:
http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=f3&cd=KN035h
Co to je? Odkaz míří jen na fotku...
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
vlada-gsa napsal(a):
Jarax: jo na to jsem zapoměl foťák taky a místní omluví ale místo hromady karet vozím mrňavý netbook 160GB místa. Mimo datového úložiště tam mám ještě mapsource pro plánování cesty. vím že je to zhýralost ale za tu cenu bych pořídil tak tři 16GB karty.
ja samo cestuju taky s netbookem... mit mapsource a internet (google earth na pruzkum trasy) po ruce je proste bozii...
koupil jsem si jeste toto abych se mohl pást na inetu BEZ ROAMINGU:
Co to je? Odkaz míří jen na fotku...
Upravil hicks dne 02.11.2009 17:02
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal(a):
je fakt, že to XR 125 má asi o 10 kg méně....ale na tom bych už já asi nikam nechtěl, natož se silničním obutím.....to WR bych si uměl i v nějakých drsnějších podmínkách představit...
jeste nedavno princezna tvrdila, ze JEDINE MOZNE CESTOVANI JE MOZNE NA GSA 2007 AlpinWeiss
Princezna zmenila nazor?
17 cm
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: jestli myslíš mou drahou polovičku, tak ta si samozřejmě za AlpinWeiss stojí....na tom se nic nemění...
WR se mimo jiné dělá i v bílé
tou princeznou myslim samozrejme TEBE!
17 cm