kraasny... jsem rad, ze jste si to uzili a samozrejme skoda ze jsem/jsme nemohli jet s vama dal nez do Melku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
nadhera, kdeze [presne ]to je?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
to Doc: první foto je Rakousko hřeben před Mariazell, druhé až páté NP Paklenica kousek severovýchodně od Zadaru, šestá je nad Bokou Kotorskou, sedmá je přejezd sedla ze Žabljaku v NP Durmitor směrem k Pivskému jezeru, osmá až devátá kaňon řeky Komarnice západně od Žabljaku a poslední foto z hráze Pivského jezera směrem k Bosenské hranici...ještě větší podrobnost bych musel pohledat v mapě či v navigaci...
včera večer už jsme začínali plánovat návrat...buď ještě letos na podzim nebo příští jaro, ale o týden či dva později, aby sedla byla již průjezdná bez sněhu a na přání ženy, aby už byly rozkvetlé lekníny na Skadarském jezeře...
Vypadá to moc pěkně
Tak mě napadlo, nemáš někde víc fotek, třeba s popisky? Rád bych se podíval a udělal si obraz.
Děkuji. Případně kdokoli s fotkama s této oblasti.
Upravil Waltr dne 23.12.2009 20:21
To Vjetrnik-
Ten kaňon Komarnice je od Previše na sever (Bajovo polje)
Nebo na jih k pramenu (Boan)?
Předpokládám že sever, když jste pak jeli kolem Pivy a domů. Ale jistota je ...
Upravil Waltr dne 04.01.2010 09:46
to Waltr: kaňon Komarnice je od Previše na sever...když jedeš od Žabljaku, začneš serpentinami padat do údolí, pak v ostré levé vracečce je odbočka s dřevěnou vyřezanou šipkou...úzká silnice tak na jedno auto, asfaltka kvalitou srovnatelnou s naší druhou třídou...vlastní kaňon je po cca 5km...podle značek, které byly u silnice od Pivského jezera směrem na Nikšič, by ten kaňon měl být průjezdný (v části do které jsme my dojeli byl nový asfalt a vysekané skály), resp. zhruba někde mezi Rudnice a Miljkovacem byla odbočka směr kaňon...